reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Maliina 3 dni wystarczyly i juz sie tak nie oboja, stoi pewniej i jeszcze idzie przy czyms w bok. Do mebli nie pozwalam podchodzic, zobaczymy jak bedzie dalej. Zeby nie moga wyjsc. Szarpie sie za uszy, placze, gryzie wszystko. Nie jadla znowu kilka dni i juz ok. Czekam i czekam

Piekne foty. Zglaszalas go do zdjec ?

reklama
Musisz być dumna [emoji4] w ogóle jak on urósł, jaki mądry na buzce.
Swoją drogą fajny otulacz. Muszę zajrzeć na stronę tego sklepu [emoji6]
Rośnie jak na drozdzach. Juz tęsknię tak bardzo za tym malym niemowlaczkiem ale teraz tez sa plusy bo jest weselej i mozna juz cos pogadać z takim dzieckiem.

@Maliina 3 dni wystarczyly i juz sie tak nie oboja, stoi pewniej i jeszcze idzie przy czyms w bok. Do mebli nie pozwalam podchodzic, zobaczymy jak bedzie dalej. Zeby nie moga wyjsc. Szarpie sie za uszy, placze, gryzie wszystko. Nie jadla znowu kilka dni i juz ok. Czekam i czekam

Piekne foty. Zglaszalas go do zdjec ?
U nas Fifi nie ma żadnego zabka ale w piatek lekarka mowila ze juz je widac i do nastepnego szczepienia (meningokoki) juz powinny byc.
Szukali maluszkow do zdj by reklamowac ich produkty. Sprzedawane sa w PL i DE. Ale w jakich sklepach dokladnie to nie wiem. Podpisalismy umowe.
Wczoraj dostalam wydrukowane zdjecia a jeszcze dostane wersje elektroniczna mailem i mam kolejne swoje ulubione!!!
IMG_20191120_093652.jpg

I Ty widzisz te zeby ? Ja mam wrazenie, ze nic sie nie zmienia
dziasla rzeczywiście sa mocno zaokraglone w miejscach zebow. Ale jednemu szybko wychodzą innemu pozniej. Jula w wieku Filipa juz miala 2 ząbki. Filipek nas przetrzymuje ale jesli maja byc zdrowsze, lepiej zmineralizowane to moga wyjsc i na 10 mcy dopiero.

A u Dagi kilka dni temu jedna dolna jedynka się przebiła [emoji57] druga też za chwilę pewnie będzie. Boleśnie odczuwam obecność tego zęba kiedy młoda kończy jeść i zaciska buzke [emoji87][emoji23]

Jak tam dziewczyny? [emoji854]
@Maliina Filip już raczkuje?
Daga już coraz bardziej się przymierza, jestem w szoku bo starszy w ogóle nie raczkowal a ta z dnia na dzień robi według mnie spore postępy [emoji854]

4 grudnia mamy szczepienie i bilans polroczniaka i na bank nie będzie podwojonej wagi no tylko w sumie jak ma być jak ona non stop w ruchu [emoji85]

Jak tam dziewczyny? [emoji854]
@Maliina Filip już raczkuje?
Daga już coraz bardziej się przymierza, jestem w szoku bo starszy w ogóle nie raczkowal a ta z dnia na dzień robi według mnie spore postępy [emoji854]

4 grudnia mamy szczepienie i bilans polroczniaka i na bank nie będzie podwojonej wagi no tylko w sumie jak ma być jak ona non stop w ruchu [emoji85]

Filip raczkuje od dobrych 2 tygodni. Teraz ciagle sie wspina wszedzie. Rano o 7. 30 wzielam go do lozka na karmienie i sie po przytulać do snu. Owszem pospal chwile a potem obudzil mnie wariacjami..
IMG_20191121_090249.jpg

Łóżeczko ma obnizone bo juz sie niebezpiecznie robilo a czasem musze wyjść do toalety i balabym sie ze jak spi i sie zbudzi to jeszcze wstanie i wypadnie.
IMG_20191122_113428.jpg

Super sobie Daga radzi :)
Waga no co i u nas sie zatrzymala. Pediatra mowi ze to od aktywności fizycznej. My tez nie podwoilismy.4.5kg jednak ciężko uzbierać :p

reklama
Filip raczkuje od dobrych 2 tygodni. Teraz ciagle sie wspina wszedzie. Rano o 7. 30 wzielam go do lozka na karmienie i sie po przytulać do snu. Owszem pospal chwile a potem obudzil mnie wariacjami..
Zobacz załącznik 1048439
Łóżeczko ma obnizone bo juz sie niebezpiecznie robilo a czasem musze wyjść do toalety i balabym sie ze jak spi i sie zbudzi to jeszcze wstanie i wypadnie.
Zobacz załącznik 1048442
No to też jest agent [emoji41]

Kurcze chyba niedługo będę musiała łóżeczko turystyczne od tesciow przywieźć [emoji85]

Do góry