reklama
Magda 2791
Fanka BB :)
U nas nadal bez zmian, właśnie leci 22 cs czekam na @.... Za miesiąc idę do nowego gina a w styczniu do immunologa bo ginekologiczne niby wszystko ok. Męża wyniki poprawiły się z 1 % morfologii na 12 % i ilość z 12 mln na 41mln/ml, ruch też poszedł w górę....Hej Magda! Pamiętam Cię co tam słychać?
Wiktorka88 O
Wow morfologia faktycznie się poprawiła mega trzymam kciuki mocno. O córkę starałam się 4 lata. Z synem nie wiem nawet kiedy. Także bądź dobrej myśli. .
Fleur jak sobie radzicie ? Gratuluję !
Mallina 5 miesięcy ? To już duży chlop
Fleur jak sobie radzicie ? Gratuluję !
Mallina 5 miesięcy ? To już duży chlop
Zmijka25
No to nie bez zmian, tylko duże zmiany! Piękna poprawa u męża nie znasz dnia ani godziny kiedy zaskoczy ) mój bejbuś z 13cs, dziś skończył 5 miesięcy jak Fifi Malinki [emoji16] trzymam kciuki żebyś szybko do nas tu dołączyła [emoji8]U nas nadal bez zmian, właśnie leci 22 cs czekam na @.... Za miesiąc idę do nowego gina a w styczniu do immunologa bo ginekologiczne niby wszystko ok. Męża wyniki poprawiły się z 1 % morfologii na 12 % i ilość z 12 mln na 41mln/ml, ruch też poszedł w górę....
I też wolę takiego kontaktowego, turlającego się niemowlaka... [emoji14] tzn ten pierwszy czas jest też dość uroczy, ale szczerze mówiąc tyle dochodziłam do siebie po cc, jeszcze te cyrki z karmieniem, że co najwyżej mogę zdjęcia z rozrzewnieniem pooglądać, ale wcale nie tęsknię [emoji85][emoji23]
paulina1994
A ja bardzo tęsknię za ciążą! Po porodzie nie mogłam się długo pogodzić z wcześniactwem, a później tak bardzo brakowało mi brzuszka, uwielbiałam te chwile kiedy się wypychał, kopał, kiedy widziałam go na USG, poród przez CC u mnie to raczej wszystko przysłoniło strach o malucha więc się nie wypowiem, ale na pewno to nie było coś "strasznego" doszłam do siebie myślę, że szybko, po 4-5 h byłam pioniozowana, po 7 byłam już zobaczyć Igiego nie zapomnę tego widoku cały w kabelkach, taki malutki bezbronny, ale cały MÓJ [emoji3590]
doomi03
U nas nadal bez zmian, właśnie leci 22 cs czekam na @.... Za miesiąc idę do nowego gina a w styczniu do immunologa bo ginekologiczne niby wszystko ok. Męża wyniki poprawiły się z 1 % morfologii na 12 % i ilość z 12 mln na 41mln/ml, ruch też poszedł w górę....
Że też tak się wtrącę i podpytam czy mąż czyms się leczył / suplementował że taka poprawa wyników?
paulina1994
Hej [emoji4] co u Was kochana?Że też tak się wtrącę i podpytam czy mąż czyms się leczył / suplementował że taka poprawa wyników?
doomi03
Hej [emoji4] co u Was kochana?
Hej słońce... aaa obecnie 6cs nam leci. W między czasie porobilam troche badań i poza tsh z którym walczylam chwilę (o ile można nazwać to walką, bo z 3,17 w 3 tygodnie z letroxem zbilam do 1,06 ) to pozostałe w normie (Prolaktyna, progesteron, lh, fsh, ft3, ft4, anty-tpo). Ostatnio zaczęłam się też bawić z mierzeniem temperatury. Zeszły cykl z kolei zafundowal mi jakies cienie kresek na kilku testach, ktore nawet dziewczyny na grupie na zdjęciach też dopatrzyly, ale ostatecznie @ dostalam w terminie. To byl moment kiedy chyba pierwszy raz od początku starań przeżyłam takiego porzadnego doła i swoje musialam wypłakac, ale moze bylo mi to potrzebne (zreszta ktora z nas tego nie przechodziła). Także ten cykl jakos tak sobie nieco odpuscilismy, staranek poki co tyle co kot naplakal a owu na dniach, ale jakos mi nie zależy na tym cyklu, powiedzmy ze zbieramy siły do walki o kolejny . Planuje tez niebawem odwiedzić ginekologa i zobaczyc czy moze mi cos zaproponuje jeszcze co by można zrobić. Także no to jeszcze nie mój czas niestety
Śledzilam ostatnio kochana Wasz watek i nadrobilam i teraz staram się też sprawdzać juz bardziej na bieżąco co u Was. Widziałam ze mialas nieźle "przeboje" z malym, ale silnego masz tego syncia i cieszę się że cała historia skończyła się ostatecznie dobrze
P. S. Miło że o mnie pamiętasz jeszcze
Ann89
Z takich właśnie cyklów nic nie znaczących wychodzą piękne bobaski [emoji6] i tego wam całego serca życzę [emoji8]Hej słońce... aaa obecnie 6cs nam leci. W między czasie porobilam troche badań i poza tsh z którym walczylam chwilę (o ile można nazwać to walką, bo z 3,17 w 3 tygodnie z letroxem zbilam do 1,06 ) to pozostałe w normie (Prolaktyna, progesteron, lh, fsh, ft3, ft4, anty-tpo). Ostatnio zaczęłam się też bawić z mierzeniem temperatury. Zeszły cykl z kolei zafundowal mi jakies cienie kresek na kilku testach, ktore nawet dziewczyny na grupie na zdjęciach też dopatrzyly, ale ostatecznie @ dostalam w terminie. To byl moment kiedy chyba pierwszy raz od początku starań przeżyłam takiego porzadnego doła i swoje musialam wypłakac, ale moze bylo mi to potrzebne (zreszta ktora z nas tego nie przechodziła). Także ten cykl jakos tak sobie nieco odpuscilismy, staranek poki co tyle co kot naplakal a owu na dniach, ale jakos mi nie zależy na tym cyklu, powiedzmy ze zbieramy siły do walki o kolejny . Planuje tez niebawem odwiedzić ginekologa i zobaczyc czy moze mi cos zaproponuje jeszcze co by można zrobić. Także no to jeszcze nie mój czas niestety [emoji14]
Śledzilam ostatnio kochana Wasz watek i nadrobilam i teraz staram się też sprawdzać juz bardziej na bieżąco co u Was. Widziałam ze mialas nieźle "przeboje" z malym, ale silnego masz tego syncia i cieszę się że cała historia skończyła się ostatecznie dobrze
P. S. Miło że o mnie pamiętasz jeszcze
reklama
martoosia04
Potwierdzam teorie, że jak się odpuszcza, to bobaski same przychodzą moj taki bobasek skończył 3 tyg w sob.