reklama
Ann89
Fanka BB :)
U nas w grudniu były tylko dwa zbliżenia z finałem. Jedno przed obu i drugie po. Mój m. Uznał że wstrzymujemy się z staraniami i po nowym roku robimy kompleksowo badania i dopiero wtedy zaczniemy się na nowo starać. No i zrobiliśmy ale betę [emoji23] także ten tego hehe.Dziękuję kochane. Nie nastawiam się na nic, ale jeśli Wasz teoria się jakimś cudem sprawdzi to na pewno dam znać
Dziewczynki co na trądzik niemowlęcy? Przecieram przegotowaną wodą ale nie schodzi. Co prawda jest kilka krosteczek ale są [emoji848]
paulina1994
A jaką masz prolaktynę ? Bo ja żeby zajść w ciążę musiałam mieć max do 10 :/ z chwilą kiedy zaszłam miałam 7, robiłaś prolaktynę po obciążeniu ? Wiem, że niektórzy lekarze od tego odchodzą ale sama mam dwie koleżanki u których to blokowało ciążę i wiem, że jest ci trudno, ale nie rób testów przed @ ja kiedyś tak zrobiłam później żałowałam bo też cieni się naoglądałam a na USG @ za rogiem więc odpuść, ja w tej ciąży zrobiłam dwa dni po spodziewanej @ miałam całe 6,5 msc żeby się nacieszyć ciążą! A i popieram dziewczyny mi gin w ciążowym cyklu powiedział, że nie miałam owu i trzeba poobserwować cykle i być może wdrożyć stymulację ! A tu popatrz jakie mam dużego gagatka pochwalę się bo dostaliśmy robocze zdjęcia z sesjiHej słońce... aaa obecnie 6cs nam leci. W między czasie porobilam troche badań i poza tsh z którym walczylam chwilę (o ile można nazwać to walką, bo z 3,17 w 3 tygodnie z letroxem zbilam do 1,06 ) to pozostałe w normie (Prolaktyna, progesteron, lh, fsh, ft3, ft4, anty-tpo). Ostatnio zaczęłam się też bawić z mierzeniem temperatury. Zeszły cykl z kolei zafundowal mi jakies cienie kresek na kilku testach, ktore nawet dziewczyny na grupie na zdjęciach też dopatrzyly, ale ostatecznie @ dostalam w terminie. To byl moment kiedy chyba pierwszy raz od początku starań przeżyłam takiego porzadnego doła i swoje musialam wypłakac, ale moze bylo mi to potrzebne (zreszta ktora z nas tego nie przechodziła). Także ten cykl jakos tak sobie nieco odpuscilismy, staranek poki co tyle co kot naplakal a owu na dniach, ale jakos mi nie zależy na tym cyklu, powiedzmy ze zbieramy siły do walki o kolejny . Planuje tez niebawem odwiedzić ginekologa i zobaczyc czy moze mi cos zaproponuje jeszcze co by można zrobić. Także no to jeszcze nie mój czas niestety [emoji14]
Śledzilam ostatnio kochana Wasz watek i nadrobilam i teraz staram się też sprawdzać juz bardziej na bieżąco co u Was. Widziałam ze mialas nieźle "przeboje" z malym, ale silnego masz tego syncia i cieszę się że cała historia skończyła się ostatecznie dobrze
P. S. Miło że o mnie pamiętasz jeszcze
Ps jak mogę nie pamiętać skoro na tym samym wózku byłyśmy ty czekałaś za umową i Ja
martoosia04
doomi03
Jak powtarzalam w tamtym tygodniu to Prolaktyna 17 (nie robilam po obciazeniu). Jakie trafię do gina to wspomnę o tym to moze mnie wyślę jeszcze na ponowne badania.A jaką masz prolaktynę ? Bo ja żeby zajść w ciążę musiałam mieć max do 10 :/ z chwilą kiedy zaszłam miałam 7, robiłaś prolaktynę po obciążeniu ? Wiem, że niektórzy lekarze od tego odchodzą ale sama mam dwie koleżanki u których to blokowało ciążę i wiem, że jest ci trudno, ale nie rób testów przed @ ja kiedyś tak zrobiłam później żałowałam bo też cieni się naoglądałam a na USG @ za rogiem więc odpuść, ja w tej ciąży zrobiłam dwa dni po spodziewanej @ miałam całe 6,5 msc żeby się nacieszyć ciążą! A i popieram dziewczyny mi gin w ciążowym cyklu powiedział, że nie miałam owu i trzeba poobserwować cykle i być może wdrożyć stymulację ! A tu popatrz jakie mam dużego gagatka pochwalę się bo dostaliśmy robocze zdjęcia z sesji
Ps jak mogę nie pamiętać skoro na tym samym wózku byłyśmy ty czekałaś za umową i Ja Zobacz załącznik 1028785
Oj tak po ostatnim cyklu odechciało mi sis skutecznie testowac przed terminem chociaz w 4 tym cyklu tez mialam jakies cienie w terminie @ i dwa dni po terminie, ale @ dotarla spóźniona i obfita (myslalam wtedy ze moze to byla biochemiczna wtedy ale bety nie sprawdzalam), no ale po kolejnych cieniach z 5 cyklu to juz nie wiem i już chyba nawet nie mam głowy by to analizować. Zobaczymy co gin powie jak się w koncu do niego umowie xD.
No za dlugo to się nie nacieszylas ciąża ale za to jaki uroczy synuś teraz u boku po porostu nie mógł sie tak bardzo doczekać żeby zobaczyć mamę, więc stwierdził że wyskakuje czaruś mały
doomi03
Jaka kuleczka mega to wygląda@Ann89 przemywaj od czasu do czasu wacikiem spryskanym Octeniseptem. U nas po tygodniu bardzo mocnego trądziku zeszło wszystko do zera.
O tu, na roboczych fotach z sesji noworodkowej to widać jak miała mocno zakroszczoną buzię.
Zobacz załącznik 1028801
martoosia04
Pochwale sie wam roboczymi fotami z sesji:
Zmijka25
Mój się musiał wypryszczyć po prostu [emoji28][emoji1787] nagle z dnia na dzień samo zeszłoU nas w grudniu były tylko dwa zbliżenia z finałem. Jedno przed obu i drugie po. Mój m. Uznał że wstrzymujemy się z staraniami i po nowym roku robimy kompleksowo badania i dopiero wtedy zaczniemy się na nowo starać. No i zrobiliśmy ale betę [emoji23] także ten tego hehe.
Dziewczynki co na trądzik niemowlęcy? Przecieram przegotowaną wodą ale nie schodzi. Co prawda jest kilka krosteczek ale są [emoji848]
reklama
Wiktorka88 O
Ann może chusta by poratowala ?