reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Toska ostatnio też nieodkładalna. Dziś nas trochę ratuje nowa samobujająca huśtawka
IMG_7090.jpg

reklama
Jak powtarzalam w tamtym tygodniu to Prolaktyna 17 (nie robilam po obciazeniu). Jakie trafię do gina to wspomnę o tym to moze mnie wyślę jeszcze na ponowne badania.
Oj tak po ostatnim cyklu odechciało mi sis skutecznie testowac przed terminem [emoji14] chociaz w 4 tym cyklu tez mialam jakies cienie w terminie @ i dwa dni po terminie, ale @ dotarla spóźniona i obfita (myslalam wtedy ze moze to byla biochemiczna wtedy ale bety nie sprawdzalam), no ale po kolejnych cieniach z 5 cyklu to juz nie wiem i już chyba nawet nie mam głowy by to analizować. Zobaczymy co gin powie jak się w koncu do niego umowie xD.

No za dlugo to się nie nacieszylas ciąża [emoji14] ale za to jaki uroczy synuś teraz u boku ;) po porostu nie mógł sie tak bardzo doczekać żeby zobaczyć mamę, więc stwierdził że wyskakuje :) czaruś mały :)
Tak sobie to tłumacze [emoji14] a teraz na pewno myśli jaki ja byłem głupi,że pchałem się na świat, a w brzuszku ciepło, full jedzonka dopływało [emoji14] wiem,że 17 to ok, ale nie u każdego weź z nim pogadaj może dał by ci bromergon chociaż po pół tab i by załapało ja obie ciążę na bromergonie poczyniłam ;) i

Dziewczyny u mnie nowości z mlekiem [emoji1787] nie chciał pić Bebilonu Ha więc kupiłam Bebilon Profutura po dwóch podaniach tak go uczulił, że uszy napuchnięte fioletowe, wysypka na twarzy i plamy wokół ust masakra :/ pediatra kazała wrócić do HA, a jak będą występować reakcje alergiczne to mamy Bebilon Pepti, już zaczynam żałować dnia w którym zmniejszyłem ilość sesji, ale ja naprawdę nie wyrabiam już z tym ściąganiem, w domu trzeba wszystko zrobić, coś zjeść, Igor też potrzebuje wagi, a każde ściągnie to 30 min+umycie laktatora, nakarmienie Igora i za chwilę się okazuje, że kolejny raz trzeba ściągać :/

Toska ostatnio też nieodkładalna. Dziś nas trochę ratuje nowa samobujająca huśtawka
Zobacz załącznik 1028883
Huśtawka też kłuje w pupę [emoji23]polezy z 5min i ryk. Kupiliśmy karuzele i zero zainteresowania.
Ann może chusta by poratowala ?
Nie mam pojęcia o chustonoszeniu, ale jak tylko wpłynie mi macierzynkie to kupię chustę o się umowie na sesję. Chyba że cud się stanie i młoda polezy spokojnie [emoji23]
Dziewczyny u mnie nowości z mlekiem [emoji1787] nie chciał pić Bebilonu Ha więc kupiłam Bebilon Profutura po dwóch podaniach tak go uczulił, że uszy napuchnięte fioletowe, wysypka na twarzy i plamy wokół ust masakra :/ pediatra kazała wrócić do HA, a jak będą występować reakcje alergiczne to mamy Bebilon Pepti, już zaczynam żałować dnia w którym zmniejszyłem ilość sesji, ale ja naprawdę nie wyrabiam już z tym ściąganiem, w domu trzeba wszystko zrobić, coś zjeść, Igor też potrzebuje wagi, a każde ściągnie to 30 min+umycie laktatora, nakarmienie Igora i za chwilę się okazuje, że kolejny raz trzeba ściągać :/
Dlateho cię podziwiam. Sama widziałam jaki re to było męczące jak próbowałam rozkręcić laktacje i po karmieniu używałam laktatora.

U nas w grudniu były tylko dwa zbliżenia z finałem. Jedno przed obu i drugie po. Mój m. Uznał że wstrzymujemy się z staraniami i po nowym roku robimy kompleksowo badania i dopiero wtedy zaczniemy się na nowo starać. No i zrobiliśmy ale betę [emoji23] także ten tego hehe.

Dziewczynki co na trądzik niemowlęcy? Przecieram przegotowaną wodą ale nie schodzi. Co prawda jest kilka krosteczek ale są [emoji848]
Kochana polecam aderma exomega. Kup w necie bo miejscowo droga. Ja kupilam na allegro. Genialny emolient. Na ovufriend chyba wszystkie kwietniowki uzywaja i sa mega zadowolone. Dodatkowo jedna po konsultscji z alergologiem dostala zalecenie na to.. Ja kupilam sama i jak pediatra i polozna to zobaczyly pochwalily za wybor. Drogie ale naprawde świetne. Ja wzmocnilam ochrone i mamy zel do kapieli i krem do smarowania. Powiem jeszcze ze ciemieniuche tym zwalczylam bezpowrotnie.

Krem

Zel

reklama
Do góry