reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej Magda! Pamiętam Cię :) co tam słychać?
U nas nadal bez zmian, właśnie leci 22 cs czekam na @.... Za miesiąc idę do nowego gina a w styczniu do immunologa bo ginekologiczne niby wszystko ok. Męża wyniki poprawiły się z 1 % morfologii na 12 % i ilość z 12 mln na 41mln/ml, ruch też poszedł w górę....

Wow morfologia faktycznie się poprawiła mega trzymam kciuki mocno. O córkę starałam się 4 lata. Z synem nie wiem nawet kiedy. Także bądź dobrej myśli. .
Fleur jak sobie radzicie ? Gratuluję !
Mallina 5 miesięcy ? To już duży chlop

U nas nadal bez zmian, właśnie leci 22 cs czekam na @.... Za miesiąc idę do nowego gina a w styczniu do immunologa bo ginekologiczne niby wszystko ok. Męża wyniki poprawiły się z 1 % morfologii na 12 % i ilość z 12 mln na 41mln/ml, ruch też poszedł w górę....
No to nie bez zmian, tylko duże zmiany! Piękna poprawa u męża :) nie znasz dnia ani godziny kiedy zaskoczy :)) mój bejbuś z 13cs, dziś skończył 5 miesięcy jak Fifi Malinki [emoji16] trzymam kciuki żebyś szybko do nas tu dołączyła [emoji8]
I też wolę takiego kontaktowego, turlającego się niemowlaka... [emoji14] tzn ten pierwszy czas jest też dość uroczy, ale szczerze mówiąc tyle dochodziłam do siebie po cc, jeszcze te cyrki z karmieniem, że co najwyżej mogę zdjęcia z rozrzewnieniem pooglądać, ale wcale nie tęsknię [emoji85][emoji23]

A ja bardzo tęsknię za ciążą! Po porodzie nie mogłam się długo pogodzić z wcześniactwem, a później tak bardzo brakowało mi brzuszka, uwielbiałam te chwile kiedy się wypychał, kopał, kiedy widziałam go na USG, poród przez CC u mnie to raczej wszystko przysłoniło strach o malucha więc się nie wypowiem, ale na pewno to nie było coś "strasznego" doszłam do siebie myślę, że szybko, po 4-5 h byłam pioniozowana, po 7 byłam już zobaczyć Igiego nie zapomnę tego widoku cały w kabelkach, taki malutki bezbronny, ale cały MÓJ [emoji3590]

Że też tak się wtrącę i podpytam czy mąż czyms się leczył / suplementował że taka poprawa wyników?

Hej [emoji4] co u Was kochana?

Hej słońce... aaa obecnie 6cs nam leci. W między czasie porobilam troche badań i poza tsh z którym walczylam chwilę (o ile można nazwać to walką, bo z 3,17 w 3 tygodnie z letroxem zbilam do 1,06 :p) to pozostałe w normie (Prolaktyna, progesteron, lh, fsh, ft3, ft4, anty-tpo). Ostatnio zaczęłam się też bawić z mierzeniem temperatury. Zeszły cykl z kolei zafundowal mi jakies cienie kresek na kilku testach, ktore nawet dziewczyny na grupie na zdjęciach też dopatrzyly, ale ostatecznie @ dostalam w terminie. To byl moment kiedy chyba pierwszy raz od początku starań przeżyłam takiego porzadnego doła i swoje musialam wypłakac, ale moze bylo mi to potrzebne (zreszta ktora z nas tego nie przechodziła). Także ten cykl jakos tak sobie nieco odpuscilismy, staranek poki co tyle co kot naplakal a owu na dniach, ale jakos mi nie zależy na tym cyklu, powiedzmy ze zbieramy siły do walki o kolejny :p. Planuje tez niebawem odwiedzić ginekologa i zobaczyc czy moze mi cos zaproponuje jeszcze co by można zrobić. Także no to jeszcze nie mój czas niestety :p

Śledzilam ostatnio kochana Wasz watek i nadrobilam i teraz staram się też sprawdzać juz bardziej na bieżąco co u Was. Widziałam ze mialas nieźle "przeboje" z malym, ale silnego masz tego syncia i cieszę się że cała historia skończyła się ostatecznie dobrze :)

P. S. Miło że o mnie pamiętasz jeszcze ;)

Hej słońce... aaa obecnie 6cs nam leci. W między czasie porobilam troche badań i poza tsh z którym walczylam chwilę (o ile można nazwać to walką, bo z 3,17 w 3 tygodnie z letroxem zbilam do 1,06 :p) to pozostałe w normie (Prolaktyna, progesteron, lh, fsh, ft3, ft4, anty-tpo). Ostatnio zaczęłam się też bawić z mierzeniem temperatury. Zeszły cykl z kolei zafundowal mi jakies cienie kresek na kilku testach, ktore nawet dziewczyny na grupie na zdjęciach też dopatrzyly, ale ostatecznie @ dostalam w terminie. To byl moment kiedy chyba pierwszy raz od początku starań przeżyłam takiego porzadnego doła i swoje musialam wypłakac, ale moze bylo mi to potrzebne (zreszta ktora z nas tego nie przechodziła). Także ten cykl jakos tak sobie nieco odpuscilismy, staranek poki co tyle co kot naplakal a owu na dniach, ale jakos mi nie zależy na tym cyklu, powiedzmy ze zbieramy siły do walki o kolejny :p. Planuje tez niebawem odwiedzić ginekologa i zobaczyc czy moze mi cos zaproponuje jeszcze co by można zrobić. Także no to jeszcze nie mój czas niestety [emoji14]

Śledzilam ostatnio kochana Wasz watek i nadrobilam i teraz staram się też sprawdzać juz bardziej na bieżąco co u Was. Widziałam ze mialas nieźle "przeboje" z malym, ale silnego masz tego syncia i cieszę się że cała historia skończyła się ostatecznie dobrze :)

P. S. Miło że o mnie pamiętasz jeszcze ;)
Z takich właśnie cyklów nic nie znaczących wychodzą piękne bobaski [emoji6] i tego wam całego serca życzę [emoji8]

reklama
Do góry