reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No to Martus dzien terminu wybił. Księżniczko czas opuszczac ten cieply i przytulny inkubator.
Widze ze z Filipem maja duzo wspolnego. Oboje lubia spoznionr ale mocne wejście :)

reklama
No to Martus dzien terminu wybił. Księżniczko czas opuszczac ten cieply i przytulny inkubator.
Widze ze z Filipem maja duzo wspolnego. Oboje lubia spoznionr ale mocne wejście :)

Jak wychodzić to z przytupem ;)

Ja jednak nadal mam nadzieję, że Gwiazda potrzebuje zwyczajnie chwili, by zechcieć wyjść samodzielnie. Wywoływanie mi nie po drodze a cc zaś już wcale! [emoji33]

Stawiam tort [emoji512] urodzinowy! [emoji178]

Ja jednak nadal mam nadzieję, że Gwiazda potrzebuje zwyczajnie chwili, by zechcieć wyjść samodzielnie. Wywoływanie mi nie po drodze a cc zaś już wcale! [emoji33]

Wszystkiego Najlepszego kochana [emoji8]
I żeby Tosia nie dała długo na siebie czekać [emoji6]

Ja kochane panicznie balam sie cc. Zreszta mozna wstecz poczytac jak myslalam o zalamaniu i depresji jak uslysze cc. Nie! Dla mnie to cudowna forma porodu.

Wiadomo, że jeśli ma się dobre wspomnienia z jakiegoś porodu, to nie ma bata by powiedzieć coś zlego.
Mialam te przyjemnosci pierwszym razem w pelni urodzic sn i wiem jak później chodzilam ledwo bo mnie krocze bolalo.
Teraz tez doszlam do 9cm rozwarcia bole byly straszne przez oxy.. I koncowke cierpienia ulzyli mi cc. Ja bym w zyciu Filipa nie urodzila.. Nie dosc ze waga 4.5kg to obwod glowy 37cm. No i jak sie balam cc tak milo zaskoczona jestem tym ze mnie tak nie wiele bolalo i wstawalam od razu, chodzilam normalnie. Wiem ze nie kazda kobieta tak ma. Dlatego życzę kazdej porodu takiego o jakim marzy. Bolec bedzie bo niestety musi.

Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
IMG_20190827_164108.jpeg
received_1272828702894614.jpeg
IMG_20190826_161123.jpeg
IMG_20190822_114329.jpeg

Wszystkiego najlepszego [emoji8][emoji8]
Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
Ale słodka dziewczynka [emoji7][emoji7]

reklama
Do góry