reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czytam Was dziewczyny i kciukuje za Ann i Martę! :D
Malina, to niezłą wagę ma Fifi [emoji1320] bliźniak Janek na szczepieniu teraz w sierpniu miał 6,56kg [emoji23] i nie obraca się jeszcze na brzuch :( raz się udało i tyle... za to na boczki chętnie, lewy to jego ulubiony i tak też śpi kilka ostatnich nocy.

Co do sukienki to Ann dobrze mówi - na zdjęciu musi być na kole, tiul za Chiny się sam tak nie ułoży nawet jak będzie go dużo. No i przy takiej ilosci tiulu jednak sukienka musiałaby kosztować więcej niż 200zl.... zostaw fotę i poszukaj krawcowej, może się uda uszyć taką jeszcze?

reklama
Witam kochane jestem po 3 prenatalnych moja córeczka waży już 1636 g [emoji7] Wszystko dobrze, rośnie zdrowo. Pozdrawiamy [emoji8][emoji8]
IMG_20190830_150016.jpeg

Czytam Was dziewczyny i kciukuje za Ann i Martę! :D
Malina, to niezłą wagę ma Fifi [emoji1320] bliźniak Janek na szczepieniu teraz w sierpniu miał 6,56kg [emoji23] i nie obraca się jeszcze na brzuch :( raz się udało i tyle... za to na boczki chętnie, lewy to jego ulubiony i tak też śpi kilka ostatnich nocy.

Co do sukienki to Ann dobrze mówi - na zdjęciu musi być na kole, tiul za Chiny się sam tak nie ułoży nawet jak będzie go dużo. No i przy takiej ilosci tiulu jednak sukienka musiałaby kosztować więcej niż 200zl.... zostaw fotę i poszukaj krawcowej, może się uda uszyć taką jeszcze?
Kochana Janek ma czas na obracanie :) Filipek to lobuziak i do tego klops ze hej może mu latwiej. Jula tez tak szybko sie obracala, siadala raczkowala i chodzila ale bardzo pozno mowila.

Poszukamy innej sukienki na miejscu :)

Cześć dziewczyny:) przepraszam,że tak rzadko się odzywam,ale mały jest nieodkładalny! Nie ukrywam,że padam już na twarz czasami, do tego odciąganie mleka co 3 h,a w nocy padam jak mucha, jejku jakie duże te wasze brzdące rosną jak na drożdżach :)) mój mały będzie miał coś koło 4 kg, ale nygusek mi się trafił, ma 11 tyg a głowa lata na wszystkie strony bo po cho*lerę ćwiczyć skoro matka przytrzyma !...
IMG_20190830_134647009.jpeg

Cześć dziewczyny:) przepraszam,że tak rzadko się odzywam,ale mały jest nieodkładalny! Nie ukrywam,że padam już na twarz czasami, do tego odciąganie mleka co 3 h,a w nocy padam jak mucha, jejku jakie duże te wasze brzdące rosną jak na drożdżach :)) mój mały będzie miał coś koło 4 kg, ale nygusek mi się trafił, ma 11 tyg a głowa lata na wszystkie strony bo po cho*lerę ćwiczyć skoro matka przytrzyma !...
Zobacz załącznik 1016535
Cudny jest :) rosnie Ci ekspresowo chlopak. Juz ma tskie mądre oczka :)
I jak wam sie macierzyństwo uklada?

Zobacz załącznik 1016535
Pięknie Igorek rosnie. Taki zadziorny wyszwdl na tym zdjęciu [emoji38] Haha też miałam takiego leniuszka [emoji6] trzeba poprostu kłaść go po kilka razy na brzuszku i tyle. W końcu się przekona. Podziwiam cię że jeszcze walczysz z odciągniem.

@Malina i co zamówiłaś inna sukienkę dla Julci już?

@martoosia04 jak tam u ciebie? Ruszyło się coś?

U mnie w końcu pierwsza noc od dwoch miesięcy przespana, co prawda z przerwą na siku ale po tym grzecznie do łóżka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry