reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czytam Was dziewczyny i kciukuje za Ann i Martę! :D
Malina, to niezłą wagę ma Fifi [emoji1320] bliźniak Janek na szczepieniu teraz w sierpniu miał 6,56kg [emoji23] i nie obraca się jeszcze na brzuch :( raz się udało i tyle... za to na boczki chętnie, lewy to jego ulubiony i tak też śpi kilka ostatnich nocy.

Co do sukienki to Ann dobrze mówi - na zdjęciu musi być na kole, tiul za Chiny się sam tak nie ułoży nawet jak będzie go dużo. No i przy takiej ilosci tiulu jednak sukienka musiałaby kosztować więcej niż 200zl.... zostaw fotę i poszukaj krawcowej, może się uda uszyć taką jeszcze?

reklama
Witam kochane jestem po 3 prenatalnych moja córeczka waży już 1636 g [emoji7] Wszystko dobrze, rośnie zdrowo. Pozdrawiamy [emoji8][emoji8]
IMG_20190830_150016.jpeg

Czytam Was dziewczyny i kciukuje za Ann i Martę! :D
Malina, to niezłą wagę ma Fifi [emoji1320] bliźniak Janek na szczepieniu teraz w sierpniu miał 6,56kg [emoji23] i nie obraca się jeszcze na brzuch :( raz się udało i tyle... za to na boczki chętnie, lewy to jego ulubiony i tak też śpi kilka ostatnich nocy.

Co do sukienki to Ann dobrze mówi - na zdjęciu musi być na kole, tiul za Chiny się sam tak nie ułoży nawet jak będzie go dużo. No i przy takiej ilosci tiulu jednak sukienka musiałaby kosztować więcej niż 200zl.... zostaw fotę i poszukaj krawcowej, może się uda uszyć taką jeszcze?
Kochana Janek ma czas na obracanie :) Filipek to lobuziak i do tego klops ze hej może mu latwiej. Jula tez tak szybko sie obracala, siadala raczkowala i chodzila ale bardzo pozno mowila.

Poszukamy innej sukienki na miejscu :)

Cześć dziewczyny:) przepraszam,że tak rzadko się odzywam,ale mały jest nieodkładalny! Nie ukrywam,że padam już na twarz czasami, do tego odciąganie mleka co 3 h,a w nocy padam jak mucha, jejku jakie duże te wasze brzdące rosną jak na drożdżach :)) mój mały będzie miał coś koło 4 kg, ale nygusek mi się trafił, ma 11 tyg a głowa lata na wszystkie strony bo po cho*lerę ćwiczyć skoro matka przytrzyma !...
IMG_20190830_134647009.jpeg

Cześć dziewczyny:) przepraszam,że tak rzadko się odzywam,ale mały jest nieodkładalny! Nie ukrywam,że padam już na twarz czasami, do tego odciąganie mleka co 3 h,a w nocy padam jak mucha, jejku jakie duże te wasze brzdące rosną jak na drożdżach :)) mój mały będzie miał coś koło 4 kg, ale nygusek mi się trafił, ma 11 tyg a głowa lata na wszystkie strony bo po cho*lerę ćwiczyć skoro matka przytrzyma !...
Zobacz załącznik 1016535
Cudny jest :) rosnie Ci ekspresowo chlopak. Juz ma tskie mądre oczka :)
I jak wam sie macierzyństwo uklada?

Zobacz załącznik 1016535
Pięknie Igorek rosnie. Taki zadziorny wyszwdl na tym zdjęciu [emoji38] Haha też miałam takiego leniuszka [emoji6] trzeba poprostu kłaść go po kilka razy na brzuszku i tyle. W końcu się przekona. Podziwiam cię że jeszcze walczysz z odciągniem.

@Malina i co zamówiłaś inna sukienkę dla Julci już?

@martoosia04 jak tam u ciebie? Ruszyło się coś?

U mnie w końcu pierwsza noc od dwoch miesięcy przespana, co prawda z przerwą na siku ale po tym grzecznie do łóżka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry