reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja już chce żeby był poniedziałek :( mała dzisiaj w nocy i nad ranem bardzoo mało co się ruszala, już do szpitala chciałam jechać. Na szczęście mam ten doopler do mierzenia tętna to znaleźliśmy serduszko szybko, co mnie trochę uspokoiło. Teraz lozbuziara nadrabia. Chce przestać się już bać :(

Stres to po porodzie sie dopiero zacznie ;)

Ja dziś od rana pocę sie od samego siedzenia. Jest mi mega duszno. Ubrałam sie i pot mi sie lał po czole [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Jeeeej Marta jutro termin porodu. pogadaj z mala.. ile cioteczki maja czekac.

Filip ma nowa pozycje do spania...
69509859_507122220037422_3634585622921871360_n.jpg

Taka pogoda ma byc do konca tego tyg - nie wiem czy lepiej męczyć sie z brzuchem w tym czasie czy na sali z dzieckiem przyklejonym do cyca [emoji849]
zdecydowanie z brzuchem. takie klejenie do dziecka spoci ciebie, malucha a jeszcze sie nabawic moze raz dwa potowek.

Ostatnia edycja:
ja to nie moge uwierzyc.. jeszcze niedawno testy owu robilas... staralas sie.. jeszcze o ciazy pojecia nie mialas a tu juz rodzic bedziesz.

reklama
ja to nie moge uwierzyc.. jeszcze niedawno testy owu robilas... staralas sie.. jeszcze o ciazy pojecia nie mialas a tu juz rodzic bedziesz.

Fakt, czas uciekł niesamowicie szybko! [emoji33] drugi trymestr to w ogole jak tydzien mi uciekł. Troche po 30tyg sie ciągnęło ale teraz znów przyspieszyło i jestem w szoku ze najpóźniej za 2 tyg nasza wymarzona dziewczynka bedzie z nami.

Do góry