reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
Jejciu jaka blondyneczka piękna [emoji7] i jakie ma chochliki w oczkach [emoji2]

@Malina powiem ci ze mnie już powoli łapie stresik jak sobie pomyślę o bólu po tym cięciu :( "pocieszam" się że tą czy druga strona i diabelnie boli.

Od wczoraj czuje jakiś taki ból/nie ból w rękach i nadgarstkach. Takie nie przyjemne uczucie :/

reklama
U Lilianki byl dzisiaj kawaler :D
IMG_20190829_111300.jpg
IMG_20190829_111613.jpg

Dla mnie tez cesara to bylo wybawienie. Ciezko do siebie dojsc, ale zle wspomnienia to tylko to co dzialo sie przed !
Trzymam kciuki zeby zaraz byla z nami ksiezniczka :):)

Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
Ale pieknotka Ci wyrosla :)
Widze BLW rządzi :p

U Lilianki byl dzisiaj kawaler :D
Zobacz załącznik 1015965Zobacz załącznik 1015966
Dla mnie tez cesara to bylo wybawienie. Ciezko do siebie dojsc, ale zle wspomnienia to tylko to co dzialo sie przed !
Trzymam kciuki zeby zaraz byla z nami ksiezniczka :):)
Ja doszlam do siebie ekspresowo. Lepiej jak po corce rodzonej SN. Bylam samodzielna normalnie chodzilam, mylam sie i korzystałam z wc.

A Lilka jaka slicznotka. I jakie ma dlugie nogi:) kawaler jaki opalony:) pasują do siebie brzdace.

Filip po ostatnim szczepieniu 20 sierpnia lobuz sie zrobil. Jeczy i jeczy... Przekreca sie ciagle ba brzuch i ulewa... Wazyl ostatnio 7830g. Teraz 6 wrzesnia mamy rota ciekawe czy stuknie nam 8kg

Idziemy na wesele za 2 tyg.. Wiecie jaka zla jestem. Kupilam Julci sukienke jaka sobie wybrala.. 200zl za nia dalam i miala wygladac tak

Screenshot_2019-08-29-16-27-43-977_pl.allegro.png
A wygląda tak..

IMG_20190829_162650.jpg

Julcia zalamana i zawiedziona.. Dzis odebralam i jeszcze dzis nadalam zwrot w paczkomacie.
Musze szukac innej. Chciala byc jak księżniczka z bajki.. W tej sukience ewidentnie się cos nie udalo. I jeszcze przeciagali wysylke ze oddali ją do prasowania...

Ostatnia edycja:
Filip po ostatnim szczepieniu 20 sierpnia lobuz sie zrobil. Jeczy i jeczy... Przekreca sie ciagle ba brzuch i ulewa... Wazyl ostatnio 7830g. Teraz 6 wrzesnia mamy rota ciekawe czy stuknie nam 8kg

Idziemy na wesele za 2 tyg.. Wiecie jaka zla jestem. Kupilam Julci sukienke jaka sobie wybrala.. 200zl za nia dalam i miala wygladac tak

Zobacz załącznik 1016048
A wygląda tak..

Zobacz załącznik 1016049

Julcia zalamana i zawiedziona.. Dzis odebralam i jeszcze dzis nadalam zwrot w paczkomacie.
Musze szukac innej. Chciala byc jak księżniczka z bajki.. W tej sukience ewidentnie się cos nie udalo. I jeszcze przeciagali wysylke ze oddali ją do prasowania...
Sukienka bardzo ładna ale widać że inaczej się prezentuje na zdjęciu. Tam chyba na kole jest ten dół i więcej tiulu ma

Sukienka bardzo ładna ale widać że inaczej się prezentuje na zdjęciu. Tam chyba na kole jest ten dół i więcej tiulu ma
Nawet jesli na kole jest to powinno byc w zestawie. Kupilam na allegro slowem nie bylo wspomniane. Ponadto szycie tej sukienki naprawde bylo fatalne.. Jakies dziwnosci po przeszywane do wewnatrz... Metka ma 4 papierki z czego 2 odciete zostawione kawałki i przeszyte innym materialem.. Zamek z tyłu jest w oplakanym stanie.. Nagralam filmik sobie nim wyslalam zeby nie szarpac sie pozniej ze sprzedajacym. Sama lepsza bym jej uszyla.

reklama
Do góry