reklama
martoosia04
Fanka BB :)
No to Martus dzien terminu wybił. Księżniczko czas opuszczac ten cieply i przytulny inkubator.
Widze ze z Filipem maja duzo wspolnego. Oboje lubia spoznionr ale mocne wejście
Jak wychodzić to z przytupem
Ja jednak nadal mam nadzieję, że Gwiazda potrzebuje zwyczajnie chwili, by zechcieć wyjść samodzielnie. Wywoływanie mi nie po drodze a cc zaś już wcale! [emoji33]
Stawiam tort [emoji512] urodzinowy! [emoji178]
Ann89
Wszystkiego Najlepszego kochana [emoji8]Jak wychodzić to z przytupem
Ja jednak nadal mam nadzieję, że Gwiazda potrzebuje zwyczajnie chwili, by zechcieć wyjść samodzielnie. Wywoływanie mi nie po drodze a cc zaś już wcale! [emoji33]
I żeby Tosia nie dała długo na siebie czekać [emoji6]
martoosia04
Dzięki słońce :* ale ja czuje, że ty urodzisz przede mną
martoosia04
Wiadomo, że jeśli ma się dobre wspomnienia z jakiegoś porodu, to nie ma bata by powiedzieć coś zlego.
Mialam te przyjemnosci pierwszym razem w pelni urodzic sn i wiem jak później chodzilam ledwo bo mnie krocze bolalo.Wiadomo, że jeśli ma się dobre wspomnienia z jakiegoś porodu, to nie ma bata by powiedzieć coś zlego.
Teraz tez doszlam do 9cm rozwarcia bole byly straszne przez oxy.. I koncowke cierpienia ulzyli mi cc. Ja bym w zyciu Filipa nie urodzila.. Nie dosc ze waga 4.5kg to obwod glowy 37cm. No i jak sie balam cc tak milo zaskoczona jestem tym ze mnie tak nie wiele bolalo i wstawalam od razu, chodzilam normalnie. Wiem ze nie kazda kobieta tak ma. Dlatego życzę kazdej porodu takiego o jakim marzy. Bolec bedzie bo niestety musi.
Dagaa11
Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Kaamilaaa
Wszystkiego najlepszego [emoji8][emoji8]Jak wychodzić to z przytupem
Ale słodka dziewczynka [emoji7][emoji7]Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
reklama
martoosia04