jezuuuu ja tu czekam... ciebie nie ma.. Gosia wyslij mi nr do siebie bo kiedys na zawal zejde.Wyniki mogą być nawet jutro dopiero bo system siadł i babki wszystko ręcznie wypisują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jezuuuu ja tu czekam... ciebie nie ma.. Gosia wyslij mi nr do siebie bo kiedys na zawal zejde.Wyniki mogą być nawet jutro dopiero bo system siadł i babki wszystko ręcznie wypisują.
Miałam w ciąży.Miała któraś z was bardzo bolesne zaparcia? Mnie chyba dopadły od wczoraj, już powoli przechodzi. Na początku miałam uczucie jak przy krwotok wewnętrznym takie wypełnienie podbrzusza i się przeraziłam. A potem sobie tłumacze, że przecież by bolało coś już wcześniej, pewnie bym plamiła krwią a uczucie wypełnienia nie byłoby by tylko w dole brzucha i doszło by szereg innych objawów. Mieliśmy już jechać na IP ale powoli się uspokajam i przechodzi. Pobrałam sobie aplikacje do przypominania o piciu wody bo ostatnio bardzo mało pije i to pewnie spowodowało zaparcia.
Od wczoraj mam cyrki z jelitami i dlatego się nie odzywałam. Jak siadałam to aż taki ból przechodził od odbytu do podbrzusza. Masakra...jezuuuu ja tu czekam... ciebie nie ma.. Gosia wyslij mi nr do siebie bo kiedys na zawal zejde.
woda, jablko, i zupy bo maja duzo blonnika a on jest niezbedny bys mogla spokojnie sie wyprozniac.Miała któraś z was bardzo bolesne zaparcia? Mnie chyba dopadły od wczoraj, już powoli przechodzi. Na początku miałam uczucie jak przy krwotok wewnętrznym takie wypełnienie podbrzusza i się przeraziłam. A potem sobie tłumacze, że przecież by bolało coś już wcześniej, pewnie bym plamiła krwią a uczucie wypełnienia nie byłoby by tylko w dole brzucha i doszło by szereg innych objawów. Mieliśmy już jechać na IP ale powoli się uspokajam i przechodzi. Pobrałam sobie aplikacje do przypominania o piciu wody bo ostatnio bardzo mało pije i to pewnie spowodowało zaparcia.
No to u mnie w sumie zabrakło jabłek i wody bo zupki warzywne i w ogóle warzyw jem bardzo dużo. Ja potrafiłam w dzień wypić tylko szklankę wody i dwie szklanki kawy i tyle... Przecież to niedopuszczalne. Dzisiaj już się ogarniam bo stresuję tylko siebie i kropka.woda, jablko, i zupy bo maja duzo blonnika a on jest niezbedny bys mogla spokojnie sie wyprozniac.
O widzisz, będę próbować! Bo ja jestem niska i mam krótkie nogi a toaletę mam wysoką dość i te nogi często na palcach postawione [emoji23]Miałam w ciąży.
Podstaw wiaderko pod nogi jak się załatwiasz. Nogi są wyżej i to taka naturalna pozycja przy tej czynności na prawdę się sprawdza
Ja mam niski niby kibelek. Jestem niska, ale podstawkę synka sobie biorę [emoji23]O widzisz, będę próbować! Bo ja jestem niska i mam krótkie nogi a toaletę mam wysoką dość i te nogi często na palcach postawione [emoji23]
No wlasnie! Przede wszystkim spokoj [emoji8] ja od siebie moge jeszcze polecic ruch. Zdecydowanie mam latwiej kiedy jestem aktywna, i wcale nie mowie o bieganiu czy skakaniu, po prostu czesciej spacery. I na mnie tez zawsze dziala kawa z mlekiem, czasem nie zdaze wypic a juz musze biec do toalety [emoji4]No to u mnie w sumie zabrakło jabłek i wody bo zupki warzywne i w ogóle warzyw jem bardzo dużo. Ja potrafiłam w dzień wypić tylko szklankę wody i dwie szklanki kawy i tyle... Przecież to niedopuszczalne. Dzisiaj już się ogarniam bo stresuję tylko siebie i kropka.
Kawa chyba tak na większość osób działa [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]No wlasnie! Przede wszystkim spokoj [emoji8] ja od siebie moge jeszcze polecic ruch. Zdecydowanie mam latwiej kiedy jestem aktywna, i wcale nie mowie o bieganiu czy skakaniu, po prostu czesciej spacery. I na mnie tez zawsze dziala kawa z mlekiem, czasem nie zdaze wypic a juz musze biec do toalety [emoji4]
Dobrze miec sprawdzone sposoby [emoji16]Kawa chyba tak na większość osób działa [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]