reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Eh wogole stresuje się brakiem zaprzestaniem mdlości. Sorry że to pisze, bo wiem że pewnie niektóre z was to też może doprowadzić do stresu. Eh [emoji26]

Ja miałam zero wymiotów i mdlosci. Raz mnie tak naprawdę mocno zemdliło jak zmywarkę otworzyłam, ten zapach cytrusowy tak na mnie podziałał, ale to raz tylko a dziś 20 tc i szczerze to ja się cieszę, ze mnie to ominęło [emoji846]

reklama
Ja mam to samo. Od wczoraj nie mam mdlosci... i tez jakos zaczelam sie stresowac. W ogole strasznie mam spadek formy psychicznej od wczoraj, przez stres.
Ja miałam spadek formy przez zmęczenie. Ale już bliżej 2 trymestru to może będzie teraz wzrost formy.
Nie martw sie.. Ja tez mialam czasowe zaprzestanie ale wrocily ze zdwojona sila.
A w ktorym jestes tc? U mnie miedzy 8a9 tc wszytskie dolegliwosci minęły z dnia na dzien- mdlosci, bol piersi, senność. Stresowałam sie niesamowicie, a wszystko było dobrze :)
Dokładnie 8+1 to chyba właśnie podobnie mam. Ale jak wstaje to mam takie odczucie, ze cos tam w macicy się dzieje. Ale nie wyczuwam jej leżeć płasko.
Kamien z serca, wszystko dobrze. 6,77cm. Powiedziala, ze piekne dziecko, tak skakalo, ze ciezko bylo zdjecie zrobic
img_20180926_185354-jpg.902012
:) i raczej uwaga uwaga dziewczynkaaaaa, ale to wiadomo ze moze sie jeszcze zmienic :) dzisiaj zasne spokojniej

Maz wreszcie zrozumial, ze to prawda :)
Ale super, dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji173][emoji173] gratuluję!
Ja miałam zero wymiotów i mdlosci. Raz mnie tak naprawdę mocno zemdliło jak zmywarkę otworzyłam, ten zapach cytrusowy tak na mnie podziałał, ale to raz tylko a dziś 20 tc i szczerze to ja się cieszę, ze mnie to ominęło [emoji846]
Ja w sumie w każdej ciąży miałam tylko mdłości, zero wymiotow. Ale nie pamiętam ile to trwało. Na mnie tak działają niektóre pokarmy. Pisalyscie o jajkach, a ja jajek nie dam rady zjeść. Czyli curry kokosowe no takie co zazwyczaj lubię jeść.

reklama
Do góry