@Migdalove ja w srode mam prenatalne wiec bedziemy wizytowac razem
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O a na którą masz?@Migdalove ja w srode mam prenatalne wiec bedziemy wizytowac razem
O z tym sie zgodzę, jak ktoś w ogóle się nie udzielał i nagle wpis z dwiema kreskami, tak trochę dziwne to. Ja uważam, że taki wątek co teraz jest spoko, nie poczułam się urażona, zrobiło mi się tylko przykro, że moje szczęście kogoś może boleć czego nigdy w życiu nie zrozumiem. Tutaj piszmy o ciąży i nie ciąży ile chcemy.@Migdalove i @KatiNails bardzo dobry pomysł z tym wątkiem ja też staraczki podczytywałam, ale jakoś nie czułam się już pewna czy mogę pisać, tu możemy zachować kontakt i myślę że @raz_dwa_trzy nie miała nic złego na myśli,
ja lubiłam zawsze wpisy "naszych" staraczek, które zaciążyły, bardziej mnie wkurzało, jak dziewczyny zaczynały pisać na wątku tylko żeby pochwalić się dwiema kreskami, to jakby ktoś krzyczał "zazdrośćcie mi, ja się nie muszę w ogóle starać", co innego jak ktoś pisał z nami i po prostu mu się szybko udawało, wtedy była szczera radość
U mnie w 4tc był tylko zarys pęcherzyka, a w 6+3 już było serduszko, więc myślę, że masz duże szanse na śliczny pęcherzyk. Będziesz jeszcze majówką, prawda?W środę, będzie wtedy 4+6. Ciekawe jak wyjdzie z usg.
W środę, będzie wtedy 4+6. Ciekawe jak wyjdzie z usg. Wybacz bo ogólnie ta wiadomość o torbielach u małej mignął mi ale nie wiem dokładnie o co chodzi. To coś groźnego?
Ale w 4tc czyli 3+coś czy w piątym i 4+coś bo ja w sumie jestem po skończonym czwartym i leci piąty tydzień. Tak będę majówką, bo wychodzi na 30 maja no chyba, że się coś zmieni.U mnie w 4tc był tylko zarys pęcherzyka, a w 6+3 już było serduszko, więc myślę, że masz duże szanse na śliczny pęcherzyk. Będziesz jeszcze majówką, prawda?
O a na którą masz?
O kurcze, nie dziwię się, że się stresujesz i martwisz. Mocno za was trzymam kciuki, żeby się wchłonęły te torbiele.Mała ma w główce dwie torbiele splotów naczyniowkowych. Lekarz ostatnio nie znalazł innych markerów chorobowych zespołu downa cY Edwardsa. Są to torbiele izolowane i zazwyczaj się wchłaniają. Jedna miała 6mm w tak malutkiej główce wiec siedzę jak na szpilkach. Zeby się chociaż zmiejszyły. Narazie lekarz mowil zeby nie panikować ale wiesz jak jest. Po prostu się boje, tum bardziej, ze nawet przed usg nt tak się nie stresowałam a przed ostatania wizyta miałam przeczucie, ze coś jest nie tak. Mało tego, w tygodniu prze świeżutka 2 razy śniło mi się, ze coś jest nie tak z główka gdzie w ogóle nie miałam snów o małej i nawet przez mysl mi nie przęszlo, ze coś może wyjść. Wcześniej wszystko idealnie na poprzednich wizytach....