No chyba oszalałaś [emoji33] proszę tak nawet nie myślećNie wiem jak to wyjaśnić.. Jest was tak duzo i mam kłopot by sie wbic, macie juz takie dobre relacje znacie sie a ja tak jakos nie umiem sie w to wcisnac.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba oszalałaś [emoji33] proszę tak nawet nie myślećNie wiem jak to wyjaśnić.. Jest was tak duzo i mam kłopot by sie wbic, macie juz takie dobre relacje znacie sie a ja tak jakos nie umiem sie w to wcisnac.
Ja na 9:30.18 ,a Ty ?
Będzie wszystko dobrze! Musi być!Mała ma w główce dwie torbiele splotów naczyniowkowych. Lekarz ostatnio nie znalazł innych markerów chorobowych zespołu downa cY Edwardsa. Są to torbiele izolowane i zazwyczaj się wchłaniają. Jedna miała 6mm w tak malutkiej główce wiec siedzę jak na szpilkach. Zeby się chociaż zmiejszyły. Narazie lekarz mowil zeby nie panikować ale wiesz jak jest. Po prostu się boje, tum bardziej, ze nawet przed usg nt tak się nie stresowałam a przed ostatania wizyta miałam przeczucie, ze coś jest nie tak. Mało tego, w tygodniu przed wizyta 2 razy śniło mi się, ze coś jest nie tak z główka, gdzie w ogóle wcześniej nie miałam snów o małej i nawet przez mysl mi nie przeszło, ze coś może wyjść. Wcześniej wszystko idealnie na poprzednich wizytach....
Maliina pisze raczej o wątku kwietniowym.No chyba oszalałaś [emoji33] proszę tak nawet nie myśleć
A i nie doczytałam [emoji23] hahahahaMaliina pisze raczej o wątku kwietniowym.
O z tym sie zgodzę, jak ktoś w ogóle się nie udzielał i nagle wpis z dwiema kreskami, tak trochę dziwne to. Ja uważam, że taki wątek co teraz jest spoko, nie poczułam się urażona, zrobiło mi się tylko przykro, że moje szczęście kogoś może boleć czego nigdy w życiu nie zrozumiem. Tutaj piszmy o ciąży i nie ciąży ile chcemy.
@Migdalove, @KatiNails, dziękuje l, staram się tak myśleć ale nie jest to takie proste. Zreszta same wiecie co to znaczy lek i maleństwo, a jak już wyszło coś nie tak to czekanie do następnej wizyty jest najgorsze.
Oj wiem. Ja akurat jeśli chodzi o Maje to ciążę niemalże bezproblemowo@Migdalove, @KatiNails, dziękuje l, staram się tak myśleć ale nie jest to takie proste. Zreszta same wiecie co to znaczy lek i maleństwo, a jak już wyszło coś nie tak to czekanie do następnej wizyty jest najgorsze.
Lekarz nie zaproponował leków przeciwwymiotych?U mnie wychodzi wysokie crp. Rzygam jak kot, schudlam 8kg i caly caly boli brzuch. Martwie sie bardzo i mam nadzieje, ze Tobie juz powod do zmartwienia minie po wizycie.