Lekarz nie zaproponował leków przeciwwymiotych?
Ja w obu ciążach miałam.
One sa na bazie imbiru. Troche pomagaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz nie zaproponował leków przeciwwymiotych?
Ja w obu ciążach miałam.
Ja dostałam leki na receptę.One sa na bazie imbiru. Troche pomagaja.
Równo 4tc był skończony, ale to tak około bo ja miałam późno owu, a z tego co pamiętam u Ciebie są one wczesne, dlatego jestem pewna ze u Ciebie będzie juz więcej widaćAle w 4tc czyli 3+coś czy w piątym i 4+coś bo ja w sumie jestem po skończonym czwartym i leci piąty tydzień. Tak będę majówką, bo wychodzi na 30 maja no chyba, że się coś zmieni.
Wiecie jak ja się boję wymiotów... Ogólnie miałam duzo problemów żołądkowych i swego czasu dzień bez wymiotów nie istniał i stąd właśnie taki strach przed tym.
Ja dostałam leki na receptę.
No ja akurat miałam czopki tabletki przy wymiotach są bez sensu bo zaraz jeozesz zwrócićJuz powoli przechodzi. Tylko mdli. Lezalam w szpitalu tez sie nikt tym nie przejmowal. I tak biore antybioryk itp, zaraz zoladek wysiadzie od tych piksow. Trzeba wszystko wytrzymac.
Byłabym z tego powodu bardzo szczęśliwa.U mnie zaczęło sie w 6 tyg. Moze Ciebie ominie
Może tak, mam nadzieję. Nie mogę się doczekać wizyty, a mąż to chyba bardziej ode mnie.Równo 4tc był skończony, ale to tak około bo ja miałam późno owu, a z tego co pamiętam u Ciebie są one wczesne, dlatego jestem pewna ze u Ciebie będzie juz więcej widać