reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ktory to dzien ? Rok staran ? Ja z tamtego watku ucieklam, bo mam do tego wszystkiego inne podejscie ze wzgledu na to co sama przeszlam. Ale widze, ze Malinka tu tez jest :) jestesmy razem na kwietniowkach :)
Wypowiadaj się tutaj kochana, tutaj dla każdego 'drzwi' otwarte. :) U mnie już 4+2 tc czyli 5tc. :) Udało się za 24 cyklem, czyli za 3 rokiem starań. :)

Zajscie to tez poczatek gory lodowej. Nawet sie nie spodziewalam. :p juz mam za soba szpital i teraz ciagly stres czy wszystko dobrze. Kiedy na wizyte ?
Jak już do nas doszło, że już powstaje dziecko to też taki inny stres. :D Szok, niedowierzanie, jak damy radę, jak będę znosić ciążę. ;) Ja na wizytę pierwszą idę w środę. :)

Jak już do nas doszło, że już powstaje dziecko to też taki inny stres. :D Szok, niedowierzanie, jak damy radę, jak będę znosić ciążę. ;) Ja na wizytę pierwszą idę w środę. :)

Mysle, ze to szybko wiec Ci powiem swoja historie zebys sie nie przestraszyla. Lekarz mowilm zebym przyszla pierwszy raz w 8 tygodniu, ale poszlam w 5 tyg ze wzgledu na straszny bol brzucha i pozniej nastepne 3 odchodzilam od zmyslow , bo nic nie bylo jeszcze widac i lekarz mowil, ze to moze puste jajo... teraz moje pelne jajo juz 13 tydzien ma :D Tylko Ty pewnie musisz isc wczesniej ze wzgledu na hormony ktore leczylas i ciaze biochemiczna.

Mysle, ze to szybko wiec Ci powiem swoja historie zebys sie nie przestraszyla. Lekarz mowilm zebym przyszla pierwszy raz w 8 tygodniu, ale poszlam w 5 tyg ze wzgledu na straszny bol brzucha i pozniej nastepne 3 odchodzilam od zmyslow , bo nic nie bylo jeszcze widac i lekarz mowil, ze to moze puste jajo... teraz moje pelne jajo juz 13 tydzien ma :D Tylko Ty pewnie musisz isc wczesniej ze wzgledu na hormony ktore leczylas i ciaze biochemiczna.
Bardziej chodzi o ciąże pozamaciczną, lekarz sam pytał kiedy się widzimy i ma nadzieję, że jak najszybciej przyjdę na wizytę.

Jestem i ja [emoji846]
Odnośnie wizyt to pierwsza poszlam jakos 5+3 i był tylko pęcherzyk ciążowy prawidłowo zagnieżdżony z ciałkiem żółtym bez zarodka a za chwile połowa ciąży mi stuknie taka Gosia proszę się nie przejmować jak coś na pierwszej wizycie jak nie będzie zarodka [emoji846]

reklama
Jestem i ja [emoji846]
Odnośnie wizyt to pierwsza poszlam jakos 5+3 i był tylko pęcherzyk ciążowy prawidłowo zagnieżdżony z ciałkiem żółtym bez zarodka a za chwile połowa ciąży mi stuknie taka Gosia proszę się nie przejmować jak coś na pierwszej wizycie jak nie będzie zarodka [emoji846]
Ja wiem, że może być taka sytuacja, będę spokojna. :) Ważne, żeby chociaż kropkę było widać w macicy. :)

Do góry