reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My z mężem w sumie mamy trochę inny pogląd i kto wie czy nie zostaniemy przy jednym. ;) Ja sobie rodzeństwa nie wyobrażam mieć a mąż wolałby być jedynakiem bo brata ma na prawdę strasznego. Wiadomo to zależy od wychowania rodziców ale dorośli później i tak sami się kształtują. Moja mama ma brata nie mają super kontaktu w ogóle w otoczeniu widzę, że rodzeństwa rzadko mają dobry kontakt. Ja się super czuję jako jedynaczka, mnie rodzice nie rozpieszczali, dziadkowie nie mieli jak bo drugi dziadek umarł jak miałam 3 latka.
Widzisz to chyba kwestia rodziny.
Ja z moimi braćmi zyjemy super. Zawsze możemy na siebie liczyc. Teraz brat wyjechal do Rumuni na pol roku na misje i codzienie gadamy na whatsapp. Drugi brat mieszka 50km ode mnie... Tez sie widujemy praktycznie co week. Ja sobie inaczej nie wyobrazam. Dla mnie jest szalenie wazny kontakt z rodzenstwem.

reklama
Ktory to dzien ? Rok staran ? Ja z tamtego watku ucieklam, bo mam do tego wszystkiego inne podejscie ze wzgledu na to co sama przeszlam. Ale widze, ze Malinka tu tez jest :) jestesmy razem na kwietniowkach :)
Tak ale ja się w ogole nie umiem wbic q kwietniowki.. Czytam was ale nie umiem sie odnaleźć.

Ja z moimi braćmi zyjemy super. Zawsze możemy na siebie liczyc. Teraz brat wyjechal do Rumuni na pol roku na misje i codzienie gadamy na whatsapp. Drugi brat mieszka 50km ode mnie... Tez sie widujemy praktycznie co week. Ja sobie inaczej nie wyobrazam. Dla mnie jest szalenie wazny kontakt z rodzenstwem.
To super. :) Fajnie się patrzy na zgraną rodzinę. :)

Jestem i ja [emoji846]
Odnośnie wizyt to pierwsza poszlam jakos 5+3 i był tylko pęcherzyk ciążowy prawidłowo zagnieżdżony z ciałkiem żółtym bez zarodka a za chwile połowa ciąży mi stuknie taka Gosia proszę się nie przejmować jak coś na pierwszej wizycie jak nie będzie zarodka [emoji846]

U mnie nawet cialka zoltego nie bylo

To zawsze zależy od doświadczeń. Niestety te przykre z dzieciństwa i z życia wpływają później znacznie na nasze życie. Ja to bardzo bym chciała zeby mała miała rodzeństwo. Chociaż jedno ale ponpoerwss obawiam się, ze skoro teraz mam 34 to już na drugie będzie za późno a po poza tym nie wiek czy mi się nie odechce po porodzie [emoji16]

Będzie [emoji846] we wtorek idziesz?? Ja w czwartek połówkowe mam i sie okaże co z tymi torbielami w główce malutkiej [emoji853] boje się jak cholera
W środę, będzie wtedy 4+6. Ciekawe jak wyjdzie z usg. Wybacz bo ogólnie ta wiadomość o torbielach u małej mignął mi ale nie wiem dokładnie o co chodzi. To coś groźnego?

reklama
Nie wiem jak to wyjaśnić.. Jest was tak duzo i mam kłopot by sie wbic, macie juz takie dobre relacje znacie sie a ja tak jakos nie umiem sie w to wcisnac.

Az tak wiele sie nie udziela np. w porownaniu ze staraczkami. Mysle, ze na spokojnie dasz rade sie oswoic :) a jak tam u Ciebie, ktory tydzien jak sie czujesz ?

Do góry