reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja wreszcie moja zwazylam. 10,8 i 83cm
No też mi szkoda nie ukrywam :) Ja mam jedną zasadę, że kocham minimalizm i jak się czymś nie bawi, czegoś nie używamy to nie trzymam tego tylko chowam, wynoszę na strych albo sprzedaje/oddaje :)Jejku ile ona mówi, Igor nic prawie nie powtórzy [emoji33]
Ja też trzymam tylko to czym się bawi. Z kojca cały czas korzystamy. A z zabawkami to jest tak, że o czymś zapomina i wraca z wielką ochotą po tygodniu. W piwnicy miejsca zero, bo tam jeszcze rzeczy właścicieli więc nawet nie ma gdzie na 2 tyg schować :D myślę, że jeszcze chwilę i pozbędziemy się plastików to się odgraci, bo widzę że teraz przechodzi na pluszaki i ksiazki

reklama
Liczba ale fajnie już gada [emoji3059] Janek też 83cm! [emoji1316] Ale waży równo 10kg [emoji16]
Przypomnij mi kiedy rodził się twój Janek ? :)
Ja wreszcie moja zwazylam. 10,8 i 83cm
Ja też trzymam tylko to czym się bawi. Z kojca cały czas korzystamy. A z zabawkami to jest tak, że o czymś zapomina i wraca z wielką ochotą po tygodniu. W piwnicy miejsca zero, bo tam jeszcze rzeczy właścicieli więc nawet nie ma gdzie na 2 tyg schować :D myślę, że jeszcze chwilę i pozbędziemy się plastików to się odgraci, bo widzę że teraz przechodzi na pluszaki i ksiazki
Igor nadal nie lubi książek :/!

Ale szczuplaczki u was. Moja ma 14m i ostatnio miała 10,5kg. Jutro mamy szczepienie to zobaczę czy waga się nie zmieniła. I nosi r.80-86 (no Pepco a tam rozmiarów ma zaniżona), czasem nawet w 74 się zmieści.

No wiem, wiem - właśnie Tobie odpisywałam, że taki sam wzrost mają [emoji14] tylko Janek chuchro. Chociaż i tak jest na 50 centylu, ale Lila starsza, no i tutaj już widziałam na siatkach że różnią się dla chłopców i dziewczynek :D
A tak, już Wam kiedyś pisalam, myli mi się już z kwietniowkami. (Właśnie, dlaczego Cię tam nie było :D). W tym tygodniu ją zwazylam. Chyba tylko raz patrzyłam w siatki, więc nawet nie wiem

jaka agentka jest śmieszna haha
O ja cię, ale.pieknoe już mówi [emoji7][emoji7][emoji7] brawo Lili [emoji122]
Kochana to moze byc kaszak lub tluszczak. Moj M tez miał. Chwila moment i po guzku.. 1 szewek a jaki komfort przy czesaniu czy u fryzjera ze juz go nie ma [emoji3526]
Właśnie też tak myślę ale irytuje mnie to bardzo bo akurat z przodu na przedziałku włosów jest. I raz jest większe raz mniejsze.
Super [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@Ann89 wiesz co nawet nie wiem ile Daga ma cm [emoji2960] ale ona tylko na zdjęciach wydaje się duża, to nadal taki mały szkrabik w rozmiarze 74/80 [emoji6]
Faktycznie na zdjęciach wydaje się ze większa ;) łobuziara malutka [emoji7]

reklama
A tak, już Wam kiedyś pisalam, myli mi się już z kwietniowkami. (Właśnie, dlaczego Cię tam nie było :D). W tym tygodniu ją zwazylam. Chyba tylko raz patrzyłam w siatki, więc nawet nie wiem
Bo miałam termin na 7 maja :D ale się nie obrócił głową w dół i mnie cięli tydzień wcześniej ;p

Do góry