reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Co do mowy to : Sąsiadki córka na 1,5 roku mówiła zdaniami. Nie wiem czy kiedyś pisałam, ale na placu zabaw wołali na nią, to ta mała co tak gada :D jej siostra miała tak samo :) to chyba kwestia osobnicza rowniez. Ja widzę ogromny postęp od kiedy jest tutaj z babciami, więcej ludzi i ona nawija. Co chwilę słyszę coś nowego. Rozumie już wszystko.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony :p
Wiecie co załapała... Moja mama mówiła do niej, Lilianka uważaj na siebie, nie biegnij, bo się o Ciebie boje. No i teraz co chwilę jak coś jest gorące no kuchenka siiiiiii to ona krzyczy boje boje boje... babcia wtedy biegnie i daje wszystko co chce (ehhh).. Te nasze spryciule wszystko łapią w mig.
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A :p ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.

Co do mowy to : Sąsiadki córka na 1,5 roku mówiła zdaniami. Nie wiem czy kiedyś pisałam, ale na placu zabaw wołali na nią, to ta mała co tak gada :D jej siostra miała tak samo :) to chyba kwestia osobnicza rowniez. Ja widzę ogromny postęp od kiedy jest tutaj z babciami, więcej ludzi i ona nawija. Co chwilę słyszę coś nowego. Rozumie już wszystko.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony [emoji14]
Wiecie co załapała... Moja mama mówiła do niej, Lilianka uważaj na siebie, nie biegnij, bo się o Ciebie boje. No i teraz co chwilę jak coś jest gorące no kuchenka siiiiiii to ona krzyczy boje boje boje... babcia wtedy biegnie i daje wszystko co chce (ehhh).. Te nasze spryciule wszystko łapią w mig.
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A [emoji14] ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.
Twoja mała to niezła agentka [emoji1787]

A właśnie na kwietniowkach piszą, że kwestia płci nie ma znaczenia i to mit. Bylam od zawsze przekonana, że jednak coś w tym jest...

reklama
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony [emoji14]
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A [emoji14] ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.
U nas pięknie mówi dupa [emoji23]

Do góry