Aaa no tak. Ja to bym była ostatnia marcówka termin miałam na 2 kwietnia.Bo miałam termin na 7 maja ale się nie obrócił głową w dół i mnie cięli tydzień wcześniej ;p
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
To półtora msc różnicy30 kwietnia
O to myślałam, że Igor jest straszne chuchro, a widocznie nie jest z nim najgorzej bo z 9,5 waży [emoji14]U nas 10,8 kg i 83cm
paulina1994
Właśnie zmierzyłam Igora z ciekawości to ma 80 cm, to normalnie tak ? [emoji848]
Jeśli wyrasta z ubrań to wszystko jest normalnieWłaśnie zmierzyłam Igora z ciekawości to ma 80 cm, to normalnie tak ? [emoji848]
paulina1994
Wyrasta [emoji16]Jeśli wyrasta z ubrań to wszystko jest normalnie
Co do mowy to : Sąsiadki córka na 1,5 roku mówiła zdaniami. Nie wiem czy kiedyś pisałam, ale na placu zabaw wołali na nią, to ta mała co tak gada jej siostra miała tak samo to chyba kwestia osobnicza rowniez. Ja widzę ogromny postęp od kiedy jest tutaj z babciami, więcej ludzi i ona nawija. Co chwilę słyszę coś nowego. Rozumie już wszystko.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony
Wiecie co załapała... Moja mama mówiła do niej, Lilianka uważaj na siebie, nie biegnij, bo się o Ciebie boje. No i teraz co chwilę jak coś jest gorące no kuchenka siiiiiii to ona krzyczy boje boje boje... babcia wtedy biegnie i daje wszystko co chce (ehhh).. Te nasze spryciule wszystko łapią w mig.
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony
Wiecie co załapała... Moja mama mówiła do niej, Lilianka uważaj na siebie, nie biegnij, bo się o Ciebie boje. No i teraz co chwilę jak coś jest gorące no kuchenka siiiiiii to ona krzyczy boje boje boje... babcia wtedy biegnie i daje wszystko co chce (ehhh).. Te nasze spryciule wszystko łapią w mig.
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.
paulina1994
Twoja mała to niezła agentka [emoji1787]Co do mowy to : Sąsiadki córka na 1,5 roku mówiła zdaniami. Nie wiem czy kiedyś pisałam, ale na placu zabaw wołali na nią, to ta mała co tak gada jej siostra miała tak samo to chyba kwestia osobnicza rowniez. Ja widzę ogromny postęp od kiedy jest tutaj z babciami, więcej ludzi i ona nawija. Co chwilę słyszę coś nowego. Rozumie już wszystko.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony [emoji14]
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A [emoji14] ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.
reklama
Anolik
U nas pięknie mówi dupa [emoji23]Co do mowy to : Sąsiadki córka na 1,5 roku mówiła zdaniami. Nie wiem czy kiedyś pisałam, ale na placu zabaw wołali na nią, to ta mała co tak gada jej siostra miała tak samo to chyba kwestia osobnicza rowniez. Ja widzę ogromny postęp od kiedy jest tutaj z babciami, więcej ludzi i ona nawija. Co chwilę słyszę coś nowego. Rozumie już wszystko.
Ja już się mówienie pochwaliłam to teraz czarne strony [emoji14]
Niestety u nas jest tez juz wspaniale slowo polskie na K... Kończące się na A [emoji14] ale nie zwracamy uwagi i widzę, że już tak nie mowi.