reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Gratuluję córeczkiJa po wizycie na USG połówkowe
Zdrowa baba także syn szczęśliwy ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]
monia36
Witam wszystkich po dlugim czasie, ale widze sporo nowych dziewczyn i nie wiem czy mnie tu ktos jeszcze pamieta??
Gratuluje wszystkim nowym zaciazonym i tym ktorym sie juz ciaze rozwijaja i znaja plec - super!
A najbardziej sie ciesze z Ciebie @kari21 tyle razem przeszlysmy, ale widzisz w koncu sie udalo i juz teraz bedzie dobrze,caly czas trzymalam za Ciebie kciuki, niedlugo bedziesz trzymac swoje upragnione malensto, zobaczysz jak to zleci tak sie ciesze
A ja wciaz w trakcie badan na przyczyny poronien, mialam juz jedno spotkanie na ktorym bylo wszystko ok oprocz poziomu cukru ktory byl strasznie wysoki i wskazywal cukrzyce, ale mowili ze tak sie czasem zdarza i dzis bylam powtorzyc badanie i zobaczymy. Pozostale badania na wyniki ktorych jeszcze czekam, ostatecznie mam omowic 2 maja na spotkaniu z lekarzem, kiedy wszystkie szczegolowe wyniki do niego zejda. Strasznie dlugo to wszystko trwa i szkoda mi tych 3-4 miesiecy bez staran ale co zrobic, nie ma wyjscia musze czekac na przyczyne bo inaczej pewnie znowu bym zaszla i zaraz poronila a nie chce kolejny raz przez to przechodzic. Ale ludze sie, ze do maja szybko zleci a zaraz po wizycie zaczna sie dni plodne, wdroza mi jakies leczenie i bedzie wkoncu dobrze, bo juz chyba tylko ja tu weteranka zostalam
Pozdrawiam wszystkich
Gratuluje wszystkim nowym zaciazonym i tym ktorym sie juz ciaze rozwijaja i znaja plec - super!
A najbardziej sie ciesze z Ciebie @kari21 tyle razem przeszlysmy, ale widzisz w koncu sie udalo i juz teraz bedzie dobrze,caly czas trzymalam za Ciebie kciuki, niedlugo bedziesz trzymac swoje upragnione malensto, zobaczysz jak to zleci tak sie ciesze
A ja wciaz w trakcie badan na przyczyny poronien, mialam juz jedno spotkanie na ktorym bylo wszystko ok oprocz poziomu cukru ktory byl strasznie wysoki i wskazywal cukrzyce, ale mowili ze tak sie czasem zdarza i dzis bylam powtorzyc badanie i zobaczymy. Pozostale badania na wyniki ktorych jeszcze czekam, ostatecznie mam omowic 2 maja na spotkaniu z lekarzem, kiedy wszystkie szczegolowe wyniki do niego zejda. Strasznie dlugo to wszystko trwa i szkoda mi tych 3-4 miesiecy bez staran ale co zrobic, nie ma wyjscia musze czekac na przyczyne bo inaczej pewnie znowu bym zaszla i zaraz poronila a nie chce kolejny raz przez to przechodzic. Ale ludze sie, ze do maja szybko zleci a zaraz po wizycie zaczna sie dni plodne, wdroza mi jakies leczenie i bedzie wkoncu dobrze, bo juz chyba tylko ja tu weteranka zostalam
Pozdrawiam wszystkich
Kasienka3b
Jasne ze Cie pamietam. Ja w sumie jutro ide do gina na kontrole po operacji i mysle ze dostane juz zielone swiatlo calkowite na powrot do staran. Co do Ciebie to dobrze ze badaja i zycze by czas Ci szybko przelecial do majaWitam wszystkich po dlugim czasie, ale widze sporo nowych dziewczyn i nie wiem czy mnie tu ktos jeszcze pamieta??
Pozdrawiam wszystkich
Mirakulum
Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki odezwe sie po usg.
Trzymamy bedzie dobrze..silna kruszynka rośnie!!
I jak to czujesz juz ruchy?????
Velvetka a ty jak tam????
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Onaonaona wlasnie nie czuje dlatego uzywam detektora zeby sprawdzic czy wszystko jest ok z pierwszym synem poczulam w 20 tyg a z drugim okolo 15 tyg. Tak ze jeszcze spokojnie mam czas.
Dzieki monia, milo cie widziec
Dzieki monia, milo cie widziec
Kasienka3b
Mi cos swita Co u Ciebie? Jak starania? Udalo sie?Cześć wszystkim, długo tu mnie tu nie było . Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta?
V
Vel
Gość
Robiłam test i sama nie wiem co o nim sądzić. Ja widzę jakiś cień cienia, ale nie będę się nim sugerować, bo na dobrą sprawę może to być miejsce gdzie ta kreska miała się pojawić. Uważam narazie że jest negatywny. Powtórzę w niedzielę.Trzymamy bedzie dobrze..silna kruszynka rośnie!!
I jak to czujesz juz ruchy?????
Velvetka a ty jak tam????
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kasienka3b
Pokaz zdjecieRobiłam test i sama nie wiem co o nim sądzić. Ja widzę jakiś cień cienia, ale nie będę się nim sugerować, bo na dobrą sprawę może to być miejsce gdzie ta kreska miała się pojawić. Uważam narazie że jest negatywny. Powtórzę w niedzielę.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom