Pomocy. Czy, któras z Was wie może co to może być za plamka na usg? Zdjęcie w załączeniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobiety mafii teraz lecą w kinach Botoks, prawda ma mocną scenę szczególnie tą porodową, mój M był zlany potem [emoji28]Obejrzę go za jakiś czas po porodzie..kobiety mafii nie znam
U mnie 5 poronienie
Pomocy. Czy, któras z Was wie może co to może być za plamka na usg? Zdjęcie w załączeniu.
generalnie staramy się o dziecko i taka miałam mała nadzieję, że może któras z Was była w podobnej sytuacji.Nikt tu z nas nie jest lekarzem, a Ty nie udzieliłaś żadnych informacji na temat okoliczności wykonania zdjęcia. Nie wiemy nawet, czy jesteś w ciąży, czy usg było robione, bo leczysz się na coś. Nawet lekarz nie pokusi się o wróżenie, czym też może być ta plamka, bez podstawowego wywiadu. Najlepiej zapytać lekarza, który wykonał to USG.
generalnie staramy się o dziecko i taka miałam mała nadzieję, że może któras z Was była w podobnej sytuacji.
No nie wierze... Zdrówka dużo...Hej dziewczyny, melduje, ze tamten cien na tescie nic nie znaczyl, bo wczoraj dostalam @ i zaczynamy kolejny cykl staran. Szczerze to nawet nie jest mi przykro, bo zapalalam paskudne zapalenie oskrzeli i jestem na antybiotykach. Widocznie tak mialo byc.
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj [emoji2]
Hello, co tam słychać kochana. Opowiadaj!