Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też już po owu...a ja już chyba 4 dzień czuję,jakbym to dzisiaj miała owuDziewczyny u mnie już po owulacji teraz znowu to oczekiwanie do @.....
Acha nieźle mi nic nie dolega póki co ...powodzeniaU nas też już po owu...a ja już chyba 4 dzień czuję,jakbym to dzisiaj miała owu
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
DziękujęTrzymamy kciuki[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Laski kuwa a ja dzis blada, slabo mi bylo syfow kilka mam i tez nie wiem ciaza czy wiek dojrzewania a dc mam 8
SikajMam taki kuwa problem... boli mnie brzuch i nie wiem już czy to ciąża czy sraczka?! [emoji38] co za życie [emoji6]
Sikaj
Widzę 2Dziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi