Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam przeczucia, ze jak cos to bedzie drugi syn[emoji3] nawet juz imie mam wybrane...Ale na intuicje stawiam na sisiora [emoji3]
Ja tez mam przeczucia, ze jak cos to bedzie drugi syn[emoji3] nawet juz imie mam wybrane...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kajetan[emoji14]Jakie? Jakie?
Kajetan[emoji14]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi sie to imie podoba i wydaje mi sie, ze to imie dla fajnego łobuza nawet jak bedzie miec 40 lat to bedzie troche malym chlopcem[emoji14][emoji14][emoji14]Kajtek!! [emoji7][emoji7] bosko!
A mi się podoba Alek, ale zanim urodzi to pewnie że trzy razy mi się jeszcze odmieni.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
No nie... Ściskam :*Czesc laski, 1 dc zawital kuźwa! Depresja juz byla, teraz faza wkurwu w czwartek lece na badania, az juz sie nie moge diczekac co wyjdzie. A za jakirs 1.5 tyg ide zibaczyc co tam u moich jajnikow. W lutym mamy wymuszona przerwe, wiec wznawiamy starania w marcu. Troche mnie tu teraz bedzie mniej, ale trzymam kciuki za kazda z was:*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom