O'Hara
Fanka BB :)
Czemu ***** z tego ?
Intuicja ale spoko. Nic już nie rozkminiam, zostawiam to w rękach natury [emoji123][emoji106][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu ***** z tego ?
Intuicja ale spoko. Nic już nie rozkminiam, zostawiam to w rękach natury [emoji123][emoji106][emoji4]
Powodzdnia tyle kciuków zaciśniętych, muszą być dwie krechyTrzymajcie kciuki za mnie jutro!
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Oby Cię tym razem zawiodła, a swoją drogą to chciałabym zobaczyć Twoją minę jak już się te krechy pojawiąIntuicja ale spoko. Nic już nie rozkminiam, zostawiam to w rękach natury [emoji123][emoji106][emoji4]
Oby Cię tym razem zawiodła, a swoją drogą to chciałabym zobaczyć Twoją minę jak już się te krechy pojawią
Oby to było za jakieś dwa tygodnie a my będziemy skakać ze szczęścia razem z TobąBędzie płacz, śmiech, radość, obawa. Zlepek każdej możliwej emocji! [emoji4] ja sama jestem ciekawa, miałam nawet taki pomysł, ze gdyby przyszło do sikania włączyć kamerę w łazience [emoji38] a mój stary jak znam życie, by powiedział: „mówiłem Ci, ze się niepotrzebnie stresowałaś” już niebawem zapewne się przekonam jak to jest! [emoji6]
Ladnie[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Laski miałam się pochwalić fryzura, wiec wrzucam zdjecie z dzisiejszego roczku mojej chrześnicy wybaczcie tą "przepiękną" cenzurę na twarzy mojej kuzynki, no ale nie wiem czy chciałaby się pokazać, więc lepiej zakryć buzię
Ps wczesniej wlosy mialam za łopatki, wiec roznica w dlugosci dla mnie ogromna
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznie wyglądasz!Laski miałam się pochwalić fryzura, wiec wrzucam zdjecie z dzisiejszego roczku mojej chrześnicy wybaczcie tą "przepiękną" cenzurę na twarzy mojej kuzynki, no ale nie wiem czy chciałaby się pokazać, więc lepiej zakryć buzię
Ps wczesniej wlosy mialam za łopatki, wiec roznica w dlugosci dla mnie ogromna
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom