reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie 21 dc i muli mnie dzis pol dnia...[emoji43] pewnie chormony przed @ szaleja[emoji22] Cholera by to wziela wszystko[emoji51][emoji51][emoji51] ech...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To idziemy łeb w leb. Ja narazie nie czuje nic.

Mam wolny weeekend brawo ja! Bylam po pracy z mloda na zakupach, zaraz ide ja polozyc i relaksik w koncu :D wykonczyl.mnie ten tydzien totalnie

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobitki!
Znowu dawno nic nie pisalam ale podczytuje was czasem.
Benka i wiedzma gratulacje ;) ciesze sie razem z Wami, nie wiem czy jeszcze jakies kreseczki pominelam???
U mnie narazie 2-3 miesiace bez staran poki wszystkich badan nie zrobia, kazali sie wstrzymac bo moze znowu by sie udalo i nie utrzymalo a tylko w wynikach krwi by namieszalo dlatego czekam.
Narazie pierwsze pobranie krwi za mna czekam na wyniki, wczoraj ogolne USG dowcipne takie przegladowe i wszystko ok, i o dziwo mowi ze mam teraz jajeczkowanie czyli albo zawsze mam albo clo jeszcze dziala ale prawdopodobnie mam i bez clo ;), teraz jeszcze za 3 tygodnie kolejna krew i wtedy bedzie wszystko jasne, o ile wogole cos wyjdzie bo mowili,ze jak juz jedno zdrowe dziecko jest to nic nie wychodzi, poprostu poraniam i nie wiadomo dlaczego, w sumie to chcialabym zeby cos wyszlo i zeby zaczac leczyc i moze wtedy by sie udalo.
Hej wiesz moja przyjaciolka pierwsza ciaze poronila, kolejna urodzila, nastepna urodzila ale na poczatku lekarz mowil ze ta ciaza jest zbyt mala jak na tamten tydzien, co bylo nieprawda bo corcia urodzila sie zdrowiutenka. :) niestety teraz kolejne 3 ciaze poronia i tez nie wiadomo dlaczego, teraz bedzie robila badania ale lekarz mowi ze moze byc tez tak ze np nie bedzie mogla donosic chlopcow. Ma dwie corki

Trzymam się dzielnie nie testuje, czekam do 26.01
Jestem twarda jak żelki z biedronki :D
Ja tez mam w planach 26.01 ale nie wiem co wyjdzie po drodze[emoji5] bardzo bola mnie jajniki, tak ze kilka razy zgielam sie w pol...juz naczytalam sie o torbielach...[emoji53]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiecie ktoras co u Jotki? I gdzie sie nasza @Elodia zgubiła??

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie zgubilam :-) po prostu zajecia mam sporo w domu no i nowa praca.... Jestwm po dwoch tygodniach nocek i zarowno wczoraj jak i dzisiaj, wiekszosc dnia przespalam....i jeszcze po mlodej odwalilam kawal roboty....pomieszala malpa 19 opakowan mini puzzli no to z racji tego że córa u biologicznego tatusia dzisiaj weekend zaczyna to mamusia sobie na stole ye puzzle rozlpzyla i dopiero teraz skonczylam to ukladac xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry