O'Hara
Fanka BB :)
Serio total 0 seksu?
No 0, nie mieliśmy warunków [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio total 0 seksu?
U mnie w pierwszym cyklu ból sutków od owu do okresu. A teraz nie bolały i dwie kreski...Czy calkowite ustanie bólu cyckow (wcześniej bolaly mnie przed @juz od 22dc) moge uznac za jakis ciekawy obiaw????? Brak nudnosci po bromergonie, tez moE byc ciekawym obiawem =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Ani pół nawet ?No 0, nie mieliśmy warunków [emoji849]
Ani pół nawet ?
Kurze to trudno czekamy na okres i do przodu
A objawy ciążowe... No cóż - to pewnie ciśnienie lub coś takiego
Pewnie! Trzymamy za Was kciuki !No na pewno, tak się tylko podśmiewuję ogólnie to dobrze mi nawet zrobiła taka „odskocznia”
Wiem co czujesz ja mam dostać @ w piatek czuje cycki i od czasu do czasu dol brzucha robilam 24 dc i 26dc test i nic ani cienia :/Dziewczyny ja to już na nic nie liczę drugi cykl z clo owulacja byla i co z tego ..
Nic czuje ze okres nadejdzie. ..teoretycznie mam dostać w niedziele ale dziś zmierzyli temperature i jest 36.87 a było 37 od owu owulacja byla 1lub/2 styczeń czyli spadek pewnie na @ ....
Ja nie mam.żadnych objawow ...tylko ta temperatura spada z drugiej strony dziwne bo wychodzi na to e owu była wcześniej skoro okres przyjdzie wcześniej niż 14 stycznia ja juz się gubię w tym wszystkim serio...w 1 ciazy nie mislam żadnych objawów boli zero dopiero kiedy okres mi się spóźnił piersi zaczęły trochę bolec i test pozytywny i tyle ....Wiem co czujesz ja mam dostać @ w piatek czuje cycki i od czasu do czasu dol brzucha robilam 24 dc i 26dc test i nic ani cienia :/
No wlasnie mnie od owu bolały jak nigdy do przedwczoraj wczoraj jusz tylko troche cmily i mocno swedzialy s dzis zrro bolu u dwedzrnie skutkówU mnie w pierwszym cyklu ból sutków od owu do okresu. A teraz nie bolały i dwie kreski...