zośkaTośka
Fanka BB :)
Ja tak miałam na początku
Ufff dobrze słyszeć bo zaczęłam się trochę bać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam na początku
Jeszcze okresu nie ma wiec malutka nadzieja jest :*Miałam wczoraj ten sam objaw, a dziś pozytyw!
No wiem ale jak to sie nie idzie powstrzymac
Ja też 2016 ... I jedna strata..
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
K*****mać! Nie ma nikt zastepstwa za niego... kur...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dokładnie pierwsze tygodnie tak do 10 myślę były najbardziej uciążliwe jeśli chodzi o podbrzuszeUfff dobrze słyszeć bo zaczęłam się trochę bać
Kurde to ja czułam tylko na początku. Przy zagnieżdżaniu. Później już nie. Ale z synem w pierwszej ciąży dłużej czułam z tego co pamiętam. Teraz już druga ciąża to organizm też trochę już 'przyzwyczajony' do takich zmianDokładnie pierwsze tygodnie tak do 10 myślę były najbardziej uciążliwe jeśli chodzi o podbrzusze
Jak już macice bylo widać ze spuchnieta to przeszło
To moze uderz do kogos innego z usg???no szkoda strasznieAaaaaaaa wkurwiona jestem . Cały miesiąc kuzwa jak na szpilach .... nie ma zastępstwa . On sam prowadzi gabinet .
[emoji173] dzięki Kochana, liczę na to bardzo. Ten rok musi być przełomowy. [emoji110] Dla nas wszystkich tutaj!Przykro mi [emoji17] ale już niebawem będziesz tulić swoje śliczne, małe, różowe, pachnące, słodkie bobo. Jak my wszystkie z reszta [emoji6][emoji256][emoji123]