reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny! Przyjmijcie mnie proszę pod swoje skrzydełka.
26 lat starania od ponad roku, w październiku pierwsze dwie kreski, w cyklu z HSG. Niestety w listopadzie poronienie zatrzymane 8tc3d :(
Od stycznia startujemy że staraniami, ale czytam Was tu z ukrycia i chciałabym z Wami przerzucić się na "Staraczki 2018" :)

Gratulacje dla tych,które wchodzą w Nowy Rok w dwupaku! :) Cudownie.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).

Kochana ja tez ponad tydzien temu dostałam inf od lekarza o braku jajeczkowania . Wyszłam od niego i płakałam jak bóbr . Ale przepisał mi leki i teraz wiem , ze najważniejsze jest to ze wiem o co chodzi i co jest , ze sie nie udaje .
U Ciebie pewnie podobnie bedzie . Najważniejsze , ze znasz diagnozę . Teraz tylko musisz sie troszkę podleczyć i juz :) a i zobaczysz na dobre wyjdzie bo zajmiesz głowę tym zeby sie wyleczyć szybciutko i zaciazysz nawet nie wiedząc kiedy .
Ja co miesiąc miałam pozytywne testy owu , byłam pewna ze wszystko jest ok i w takiej świadomości zylam ponad pol roku .
Teraz mam wizytę 10 stycznia sprawdzić czy stymulacja cos daje . Tez trzęsę portkami choć juz chyba nastawiłam głowę ze to co ma byc to i tak bedzie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

26 lat starania od ponad roku, w październiku pierwsze dwie kreski, w cyklu z HSG. Niestety w listopadzie poronienie zatrzymane 8tc3d :(
Od stycznia startujemy że staraniami, ale czytam Was tu z ukrycia i chciałabym z Wami przerzucić się na "Staraczki 2018" :)

Witaj :)
Wszystkie staraczki zaciążą do końca lutego ! Gwarantuje Wam to :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy w naszych skromnych progach :) rozgość się:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Dziewczyny pamiętajcie że dobrze że lekarz znajdzie przyczynę waszych niepowodzeń, gorzej było by jakby żadnej przyczyny nie znalazł a mimo to wam by się nie udawało. A tak, medycyna poszła do przodu wiele schorzeń da się szybko wyleczyć, a jak wyleczycie to odrazu 1-2 cykl po leczeniu może być szczęśliwy :) Już później tak długo na upragnione dwie kreski nie będziecie czekać :) Także szukajcie plusów tego ;) Witam też nową staraczke :)

Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).
Kochana doskonale wiem co czujesz, sama nie dawno byłam w podobnej sytuacji, ale tak jak pisały dziewczyny, najważniejsze że wiesz z czym walczysz, wyleczysz się i zaraz będzie fasolka, ściskam Cię mocno i życzę żeby kuracja hormonalna przyniosła jak najszybciej oczekiwany efekt

reklama
Kochana doskonale wiem co czujesz, sama nie dawno byłam w podobnej sytuacji, ale tak jak pisały dziewczyny, najważniejsze że wiesz z czym walczysz, wyleczysz się i zaraz będzie fasolka, ściskam Cię mocno i życzę żeby kuracja hormonalna przyniosła jak najszybciej oczekiwany efekt
Dziekuje Ci bardzo:* A tez mialas torbiel? Jak to u Ciebie sie skonczylo?

Do góry