reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki :*
U mnie objawy zagnieżdżania to ból dosłownie jak na okres. Myślałam, że okres przyszedł tydzień wcześniej. Kłucie i ciągnięcie w jajnikach też dość nieprzyjemne. A następnego dnia z kolei myślałam, że zapalenia pęcherza dostałam. Sikałam co chwilę, a nawet jak się wysikałam miałam wrażenie że nie do końca, ale nic nie bolało. U mnie senność od niedawna.
Właśnie mam przerwę między klientkami, stary do roboty na chwilę pojechał, mały marudny to kładę go spać i może się sama chwilę drzemne :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja wlasnie.5 dpo mialam mocne bole jak na @ i kłucie jajnika a na drugi dzien czestomocz dostalam ale tez nie bolalo...piersi praktycznie mnie nie bola tylko sutki czasami a brzuch tylko ciągnie ten jajnik... dziwny ten cykl ze.o tym wywalonym jajniku nie.wspomnę...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wlasnie.5 dpo mialam mocne bole jak na @ i kłucie jajnika a na drugi dzien czestomocz dostalam ale tez nie bolalo...piersi praktycznie mnie nie bola tylko sutki czasami a brzuch tylko ciągnie ten jajnik... dziwny ten cykl ze.o tym wywalonym jajniku nie.wspomnę...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja miałam to samo. Tylko 6 dpo.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dzięki :*
U mnie objawy zagnieżdżania to ból dosłownie jak na okres. Myślałam, że okres przyszedł tydzień wcześniej. Kłucie i ciągnięcie w jajnikach też dość nieprzyjemne. A następnego dnia z kolei myślałam, że zapalenia pęcherza dostałam. Sikałam co chwilę, a nawet jak się wysikałam miałam wrażenie że nie do końca, ale nic nie bolało. U mnie senność od niedawna.
Właśnie mam przerwę między klientkami, stary do roboty na chwilę pojechał, mały marudny to kładę go spać i może się sama chwilę drzemne :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
Drzemaj, należy Ci się ;*

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie przerwa w pracy.
@k_e kurcze ja bym się przeszła do innego ginekologa, może on nie zlekceważy sprawy i da Wam skierowania na badania...
@Dagaa11 infekcja nie musi oznaczać zmarnowanego cyklu :) wracaj szybciutko do zdrowia :*
@lili78 ile do terminu @?
Nie laseczka tylko brzuszek sukienka chowa [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Jaki brzuszek chudzino!
Dopiero Ci urośnie, narazie to jest płasciutki!:p

reklama
Do góry