reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A czemu miałaś przerwę?
Wyjeżdżaliśmy na wakacje i nie chciałam lecieć samolotem we wczesnej ciąży. Tam też w planach były ekstremalne atrakcje. Poza tym kończyła mi się umowa o pracę. Gdyby wyszło, że jestem w ciąży to by mi nie przedłużyli. Jeśli w momencie końca umowy jesteś przed końcem 1 trymestru to nie muszą Ci tej umowy przedłużyć.

No brzuszek z dnia na dzien bedzie wiekszy wiec fajnie robic co jakis czas foty bo to fajna pamiatka:) A reszte rodzinki juz poinformowaliscie?
Jasne. Jeszcze przed pierwsza wizytą u gin :-) sie ucieszyli wszyscy. Teraz oby to ładnie sie utrzymalo to bedzie gitara. A dzisiaj od rana tylko raz mala kropeczka kawki z mlekiem na wkladce sie pojawila. Wiec moze to rzeczywiście jak @ mialo wygladac :-) gdyby cos mialo byc nie tak to chyba bym mocniej plamila co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jest gdzieś tabelka zafasolkowanych? Zawsze pozytywnie to nastraja, że innym się udało :-)
Z tego co kojarze a jestem tu id sierpnia to chyba tabelki nie ma. Jedynie co to coniektóre zafasolkowane uciekly na wątki miesięczne i tu się wiekszosc zafasolkowanych przestala udzielac. Ja sama wiekszosc na lipcówkach siedzę ale tu też bywam tylko nie zawsze piszę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witam się w 16dc, 11 dni do terminu @. W ciągu dnia udaje się znaleźć zajęcie żeby nie myśleć o zachodzeniu w ciążę [emoji23] ale dziś w nocy śniły mi się pozytywne testy ciążowe...
Młody wybrany już do przedszkola pojechał z tatą. Wczoraj mieliśmy Mikołaja u sąsiadów :) a dziś ma w przedszkolu :)
Dziś na obiad pizza i zupa [emoji23]a co trochę sobie dogodze :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże.. Ja nawet w pracy myślę, czytam o ciazach. A ze snami to ja już w ogóle mam kosmos. Ostatnio śniła mi się taka maszynka do której trzeba podejść, facet w niej zostawial swoje żołnierze, kobieta lapala za nią rękami i już. Ciąża gotowa [emoji12]
Mam 6dni do @..
Nie no sikam... hahahahahahs

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry