reklama
Wyjeżdżaliśmy na wakacje i nie chciałam lecieć samolotem we wczesnej ciąży. Tam też w planach były ekstremalne atrakcje. Poza tym kończyła mi się umowa o pracę. Gdyby wyszło, że jestem w ciąży to by mi nie przedłużyli. Jeśli w momencie końca umowy jesteś przed końcem 1 trymestru to nie muszą Ci tej umowy przedłużyć.A czemu miałaś przerwę?
paulenka91
Fanka BB :)
Yasminelle, nie trzeba po nich robić przerwy, więc staramy się odrazu.[/QUOTE]A jakie brałaś tabletki?
Chyba też tak spróbuje jak nadal się nie będzie udawać. Podobno największą szansa odrazu po odstawieniu także trzymam kciuki,
marta_usssek
Ja kupiłam ten żel . Od tego cyklu próbujemy z nimMam wiesiołek od następnego cyklu spróbuje parę razy grzebnelam ale już mam dość i może rzeczywiście tam przy szyjce jest.slyszlam gdzieś o jakiś z żelach co pomagają plemniczka. Ktoś coś?
Elodia
Jasne. Jeszcze przed pierwsza wizytą u gin :-) sie ucieszyli wszyscy. Teraz oby to ładnie sie utrzymalo to bedzie gitara. A dzisiaj od rana tylko raz mala kropeczka kawki z mlekiem na wkladce sie pojawila. Wiec moze to rzeczywiście jak @ mialo wygladac :-) gdyby cos mialo byc nie tak to chyba bym mocniej plamila co nie?No brzuszek z dnia na dzien bedzie wiekszy wiec fajnie robic co jakis czas foty bo to fajna pamiatka A reszte rodzinki juz poinformowaliscie?
Chyba też tak spróbuje jak nadal się nie będzie udawać. Podobno największą szansa odrazu po odstawieniu także trzymam kciuki,[/QUOTE]Yasminelle, nie trzeba po nich robić przerwy, więc staramy się odrazu.
Właśnie też liczę na taki efekt. Nie dziękuję hehe...Długo się starasz?
Elodia
Z tego co kojarze a jestem tu id sierpnia to chyba tabelki nie ma. Jedynie co to coniektóre zafasolkowane uciekly na wątki miesięczne i tu się wiekszosc zafasolkowanych przestala udzielac. Ja sama wiekszosc na lipcówkach siedzę ale tu też bywam tylko nie zawsze piszę :-)Jest gdzieś tabelka zafasolkowanych? Zawsze pozytywnie to nastraja, że innym się udało :-)
Szkoda, wcześniej była.Z tego co kojarze a jestem tu id sierpnia to chyba tabelki nie ma. Jedynie co to coniektóre zafasolkowane uciekly na wątki miesięczne i tu się wiekszosc zafasolkowanych przestala udzielac. Ja sama wiekszosc na lipcówkach siedzę ale tu też bywam tylko nie zawsze piszę :-)
reklama
Boże.. Ja nawet w pracy myślę, czytam o ciazach. A ze snami to ja już w ogóle mam kosmos. Ostatnio śniła mi się taka maszynka do której trzeba podejść, facet w niej zostawial swoje żołnierze, kobieta lapala za nią rękami i już. Ciąża gotowa [emoji12]Witam się w 16dc, 11 dni do terminu @. W ciągu dnia udaje się znaleźć zajęcie żeby nie myśleć o zachodzeniu w ciążę [emoji23] ale dziś w nocy śniły mi się pozytywne testy ciążowe...
Młody wybrany już do przedszkola pojechał z tatą. Wczoraj mieliśmy Mikołaja u sąsiadów a dziś ma w przedszkolu
Dziś na obiad pizza i zupa [emoji23]a co trochę sobie dogodze
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 6dni do @..
Nie no sikam... hahahahahahs
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom