reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a ciasta lubicie piec bo ja uwielbiam :) gorzej później z myciem naczyń :D
Na chrzciny syna upiełam sama tort, 11 placków, 5 rodzajów ciasteczek :D taką miałam nerwe żeby się popisać przed teściami bo ich nie znoszę :D

reklama
A ja dopiero zjem śniadanie. Nie wiem czy dziś czy jutro ale chyba pojadę do lekarza strasznie mi gorączka doskwiera nie mogę jej zbić :( A nie mam żadnych objawów na przeziębienie czy grypę. Wydaje że ona przez ten stan zapalny... Czekam narazie aż M wróci z pracy
Ja gorączkę to już miałam po wyrwaniu ósemki jak mega ropień był i stan zapalny szedł już na cały organizm. Plus czułam się tak jakby mnie grypa brała. Bóle krzyża itp

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ciasta lubicie piec bo ja uwielbiam :) gorzej później z myciem naczyń :D
Na chrzciny syna upiełam sama tort, 11 placków, 5 rodzajów ciasteczek :D taką miałam nerwe żeby się popisać przed teściami bo ich nie znoszę :D
Gotować kocham ale jeśli chodzi o pieczenie mam dwie lewe ręce. Dobrze że za niedługo zawita do mnie Thermomix to ciasto będzie sam robił a ja tylko do piekarnika będę wkładać :)

Ja gorączkę to już miałam po wyrwaniu ósemki jak mega ropień był i stan zapalny szedł już na cały organizm. Plus czułam się tak jakby mnie grypa brała. Bóle krzyża itp

No dokładnie u mnie też takie osłabienie i gorączka ja wiem że coś jest nie tak,czuje to :(

Kochana to pędem do lekarza. Nie ma na co czekać :(

Dzwoniłam do swojej dentystki i powiedziała żebym przyjechała na płukanie zęba i gorączkę pewnie od tego stanu zapalnego. A mówiłam jej że wcześniej nie miałam że od dzisiejszej nocy tak gorączkuje. W sumie niczego się nie dowiedziałam od niej, prócz tego że jak przyjadę to zrobi mi płukanie tej rany :/ do niej i tak nie jadę jak pojadę to do rodzinnej ciekawe co ona powie

Dzwoniłam do swojej dentystki i powiedziała żebym przyjechała na płukanie zęba i gorączkę pewnie od tego stanu zapalnego. A mówiłam jej że wcześniej nie miałam że od dzisiejszej nocy tak gorączkuje. W sumie niczego się nie dowiedziałam od niej, prócz tego że jak przyjadę to zrobi mi płukanie tej rany :/ do niej i tak nie jadę jak pojadę to do rodzinnej ciekawe co ona powie
Rodzinna nic. Macie u Was pogotowie dentystyczne?
Ja z powikłaniami po wyrwaniu ósemki wylądowałam w poradni chirurgii twarzowo szczękowej bo oni w święta, weekendy i noce mają ostry dyżur. Schodzi z oddziału do poradni lekarz

reklama
@monia36 a ty jak tam? Wszystko Ok? :)
Mi dziś cały dzień łeb pęka tak chyba migrenowo a nie chce za bardzo nic brać, wzięłam tylko paracetamol ale nie pomógł :( wogole to mam doła jakiegoś, tak chciałam zobaczyć 2 kreski a teraz cały czas myślę że i tak się nie uda i za chwilę@ przyjdzie i mokro mi tam że co chwilę chodzę do WC i sprawdzam. 3 lata starań, 2 biochemiczne, jakoś nie umiem myśleć pozytywnie :( porażka jakaś.

Do góry