reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W sensie, imie =) D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

[emoji23][emoji23][emoji23]chodźmy już lepiej spać.

reklama
Dziewczyny,
Żeby nam tu szybciej czas mijał, to chciałam Was zaprosić do czelendża [emoji12].

Podajcie po 5 imion żeńskich i męskich, które rozważacie dla swojego przyszłego maleństwa lub których nie rozważacie z różnych względów, ale które Wam się bardzo podobają.

Kolejność przypadkowa. Napiszcie też, czym się kierujecie w wyborze.

Taki to czelendż [emoji123]. Może się zainspirujemy, bo mi się ciągle coś zmienia. Dołączycie? Zaraz napiszę swoje.

Dla syna: Alek, tylko to mi do głowy przychodzi, a dla dziewczynki: Mia, Mila albo Hania

...marzenia mają wielką moc...

To i ja się przyłącze do czalendza poźną porą, chociaż u nas to trochę inna para butów, bo mój mąż italiano i tak oto sobie marzymy, ze gdyby chłopak to:
1. Pietro Paolo (Piotr Paweł po zmarłym teściu)
2. Antonio (po Vivaldim)
3. Federico (po Szopenie)
4. Dante (po Alighierim)
5. Johann (wolfgang von göthe)
A dla dziewuszki to:
1. Marlene (dietrich)
2. Beatrice (bo fajne)
3. Christina (Krycha, po mojej babci)
4. Maria (wiele odniesien)
5. Emma (bo fajne)
Ale i tak przypuszczam, ze gdy przyjdzie co do czego wszystko się zmieni [emoji6] dobranoc kobiałki [emoji8]

Hej dziewczyny,

Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .

U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.

Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika

Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Śniło mi się że jestem w ciąży o_O
I M kupił fotelik samochodowy dla niemowlaka :D
No to teraz czekam aż sen mi się spełni :D
Chociaż kiedyś moja teściowa mówiła że sny się interpretuję na odwrót, jak coś się śni to znaczy że tak nie będzie...
Mam nadzieję że nie ma racji i jednak ten sen się spełni :p

Do góry