reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Już dotarły do ciebie? Moje dziś wysłane ale kurier Pocztex to nie wiem czy jutro dotrą. Oni to zawsze mają czas. Chyba jak czytałam instrukcje co na meila dostalam to pisało że 3 sekundy trzymać
Tak krótko ? :O nie wiem jaka firma moje wyglądają prawie idealnie a napisane w ulotce jest że trzymać minimum 15s [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha i jeszcze mam włosy nie do ogarnięcia dzisiaj, ogólnie czuje się jak taki „pasztecik” czyli pms pełna para. Pewnie znów cykl w dupę! :) No to się wyżaliłam :)

Już dotarły do ciebie? Moje dziś wysłane ale kurier Pocztex to nie wiem czy jutro dotrą. Oni to zawsze mają czas. Chyba jak czytałam instrukcje co na meila dostalam to pisało że 3 sekundy trzymać
Tak dotarły. Ale instrukcji nie ma . Tylko obrazek aby zamoczyć i wynik po 10 min.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dopiero 12dc. Dodam , że pierwszy raz mam do czynienia z testami ovu. Także może być jeszcze za wczesnie

Bardzo mozliwe, ja wg aplikacji owu powinnam.miec 15dc, a mam miedzy 18 a 20, takze spokojnie :* tak jak pidalam ja robilam testy od 8dc, wychodzily lekkie kreseczki a dopiero w 17 dc test wyszedl pozytywny- kreska testowa tegi samego koloru co kontrolna.

Ile te testy owu mam trzymać czasy zamoczone?

Ja trzymam ok 5-7 sekund

Bardzo mozliwe, ja wg aplikacji owu powinnam.miec 15dc, a mam miedzy 18 a 20, takze spokojnie :* tak jak pidalam ja robilam testy od 8dc, wychodzily lekkie kreseczki a dopiero w 17 dc test wyszedl pozytywny- kreska testowa tegi samego koloru co kontrolna.

Ja trzymam ok 5-7 sekund
a jakie masz dlugie cykle ?

1510582064-c063aac22cc0381a-aaaaaa.jpeg
1510582071-2c16884b8eb4d8be-aaaaaa.jpeg

Tak krótko ? :O nie wiem jaka firma moje wyglądają prawie idealnie a napisane w ulotce jest że trzymać minimum 15s [emoji23]

No tak jest w instrukcji tych testów z allegro :)

Załączniki

• Screenshot_2017-11-13-15-06-55.png
    Screenshot_2017-11-13-15-06-55.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Zrobię wieczorkiem jeszcze jeden. Powstrzymam się od picia czegokolwiek. Zobaczymy co wyjdzie.

Do góry