Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Dziewczyny za slowa pocieszenia[emoji4] co robic , trzeba starac się dalej...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mocno tulę :* ale moze sie jeszcze malpisko nie rozkręci....Cześć Dziewczyny...u mnie zaczęło sie juz plamienie przed @ wiec kolejny cykl do d...[emoji30]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No dokladnie tak samo myślę. Wolę ewentualnie milo się zaskoczyć niż rozczarować.Ja jednak wole myslec ze nie udalo sie a jak uda sie to byc pozytywnie byc zaskoczona.
Jeszcze 3 dni mamy do tetstowanka
Skąd to taki nasteój masz? Całuski :* ja jak wstalam teraz to mgła przed oczami jak zawsze koedy niewyspana jestem. No ale młoda do szkoly trza uszykować. Potem sie rozruszam chociaż marnie to widzę.Witam się wtorkowo. Smutna, zła, odwołała i wykończona. =( to będzie ciężki dzień
Cześć, bardzo mi przykro
Ja mam 33dc i z dusza na ramieniu chodzę do kibelka sprawdzać w sobotę jak coś będzie testowanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wczoraj wrocil z pracy styrany a wracając kupil sobie zimne piwko. Normalnie to bym go zjwchala bo już mu herbatę uszykowałam, ale tym razem tylko westchnelam i nic nie komentowalam. No jak nie ja. Za spokojna jestem, to pewnie cisza przed burzą.A ja dziś wstałam z takim wkurwieniem wszystko mnie drażni. Luby dostał od rana zjebke ze nie mogę znaleść jeszcze jednego słoika z gruszkami a tak chciałam do pracy wziąć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to ja bym sie wstrzymala bo jednak termin blisko koncertu i by potem szkoda bylo takiego maluszka zostawic pod czyjas opieka.W sierpniusensie 12tego. A w tym nastepnym cyklu temin planowo bylby okolo 25-7ego wiec stosunkowo dosc blisko