reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurka. Wczesniej mnie mdlilo i mialam dziwny posmak w ustach a teraz zjadlam kolejno - princessę kokosową, draże kokosowe a teraz wpieprzam kabanosy z sosem sriracha - okrutnie ostry. Ale przed @ tez tak czasami mam tak ze nie biore tego jako jakis objaw.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tak mam. Wykryl mi we wrzesniu na usg i przepisal leki Siofor 500 i biore 2 razy dziennie. No i odrazu tez zalecil brac ten Ovarin.
A Ty po wizycie daj odrazu znac bo ciekawi mnie co Ci lekarz powie.
No ja wlasnie tez bralam siofor 500 dwa razy dziennie. Zobaczymy czy znowu bede.musiala go brac... dam zanac :*

Kurka. Wczesniej mnie mdlilo i mialam dziwny posmak w ustach a teraz zjadlam kolejno - princessę kokosową, draże kokosowe a teraz wpieprzam kabanosy z sosem sriracha - okrutnie ostry. Ale przed @ tez tak czasami mam tak ze nie biore tego jako jakis objaw.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tez tak mam przed @ ze mieszam slodkie ze slonym czy kwasnym a teraz odziwo nie mam parcia na jedzenie a wrecz jadlowstret:) Tylko wytrzymac do piatku i bedzie wiadomo czy cos tam sie zafasolkowalo:)

Tez tak mam przed @ ze mieszam slodkie ze slonym czy kwasnym a teraz odziwo nie mam parcia na jedzenie a wrecz jadlowstret:) Tylko wytrzymac do piatku i bedzie wiadomo czy cos tam sie zafasolkowalo:)
No to moze chociaż Tobie sie udalo :-)

Cyce mnie snowu swędzą i oba ewidentnie większe się zrobily. Ale jest jeden plus, nie przygladam sie objawom od samej owu tylko dopiero teraz. Zawsze cos.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nadrabiałam zaległości z weekendu i zeszło mi z godzinę żeby to wszystko przeczytać, nieźle :-D
To mogę życzyć spokojnej nocy wszystkim

reklama
Do góry