Elodia
Fanka BB :)
Będziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosnąTo do piatku osiwiejemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosnąTo do piatku osiwiejemy
Ja w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.Wyczuwam szczesliwy piatek
Haha a wiesz to dobry pomysl hihiBędziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosną
Jakoś musimy dorobić do wyprawki dla malucha heheheHaha a wiesz to dobry pomysl hihi
Oj chetnie bym ja juz kompletowalaJakoś musimy dorobić do wyprawki dla malucha hehehe
Ja przez pierwsze kilka cykli tak mialam tzn po owulce od razu radość że na pewno się udało i potem gigantyczna deprecha bo przyszła @. A teraz to mam na odwrót - myślenie, że raczej się nie udało xDJa w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.
Ty masz tez pcos?
Ja też :-) szczególnie jak widzę maluszki w wózkach z gondolką i myślę, o niedawno pewno się urodziło itp i sama mam ochotę wózki przeglądać:-)Oj chetnie bym ja juz kompletowala
Nie do konca. Tzn jak miesiac przed zajsciwm w ciaze bylam.na usg, to lekarz powiedzial ze mam liczne pecherzyki i nie wyglada to za dobrze. Przepisal mi metformine. Miesiac pozniej bylam juz w ciazy i nie zrobilam zbadal LH i FSH.Ja w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.
Ty masz tez pcos?