reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ten tego....daj znać jak będziesz po :-)

Kurczę, ale Ci zazdroszczę :-) tak zdrowo oczywiście :-)

Takie jakieś skurcze w podbrzuszu mam. To nawet nie jest jak zwykły ból przed @., tylko ból połączony ze skirczem albo jakimś ściskiem czy naciąganiem w środku. Grrrr. Że tez objawy wskazujace na jedno bądź drugie nie mogą być jednoznaczne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja też nadal mam objawy ciążowe .... także nie jestes sama

reklama
To ten tego....daj znać jak będziesz po :-)

Kurczę, ale Ci zazdroszczę :-) tak zdrowo oczywiście :-)

Takie jakieś skurcze w podbrzuszu mam. To nawet nie jest jak zwykły ból przed @., tylko ból połączony ze skirczem albo jakimś ściskiem czy naciąganiem w środku. Grrrr. Że tez objawy wskazujace na jedno bądź drugie nie mogą być jednoznaczne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie też boli podbrzusze praktycznie codziennie tak delikatnie.
Zobaczysz, że zobaczysz 2 kreski szybciej niż myślisz ;)

Hje kochane.. jak tam co tam ?? Ja w srode mam wizyte.. zobaczymy czy pęcherzyki rosną.. :( ale coś nic nie czuje po tym całym śmiesznym clo.. wiec nie wiem....

Hje kochane.. jak tam co tam ?? Ja w srode mam wizyte.. zobaczymy czy pęcherzyki rosną.. :( ale coś nic nie czuje po tym całym śmiesznym clo.. wiec nie wiem....
Nie lam się ja te nic kompletnie nie czuję zero totalnie byłam przekonana że już nie urosnie ale wielkosc to połowa sukcesu musi jeszcze pęknąć

reklama
Zamień się ... Mnie wczoraj jajnik tak bolał jakby odpaść zaraz miał... Seks był dla samego faktu żołnierzyków ale myślałam że padne.... Zawsze czuje owulację, raz mniej , raz bardziej ale w tym miesiącu to jakiś hardcore
Nie lam się ja te nic kompletnie nie czuję zero totalnie byłam przekonana że już nie urosnie ale wielkosc to połowa sukcesu musi jeszcze pęknąć

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry