Anuś89
Fanka BB :)
Przesyłam fluidki
Akurat w sobotę będę sama rano, ale to byłby 8dpo, wiec rozsądek jednak podpowiada ze będzie g.. widać[emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przesyłam fluidki
Tzn 8 dzień po spodziewanej miesiączce? czy jak?Akurat w sobotę będę sama rano, ale to byłby 8dpo, wiec rozsądek jednak podpowiada ze będzie g.. widać[emoji52]
Tzn 8 dzień po spodziewanej miesiączce? czy jak?
Super! wypoczywajcie :* My 11 go listopada jedziemy do Pragi na jeden dzieńMy dziś w nocy wyjeżdżamy do Białki Tatrzańskiej na kilka dni na totalny relaks, termy, baseny oscypki spacery i wino grzane chciałabym tam zrobić test bo byłoby cudownie wrócić w trójkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My dziś w nocy wyjeżdżamy do Białki Tatrzańskiej na kilka dni na totalny relaks, termy, baseny oscypki spacery i wino grzane chciałabym tam zrobić test bo byłoby cudownie wrócić w trójkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aaa no widzisz ja to zielona jestem ha No to faktycznie może być ciężko, bo w to co piszą na testach, że niby wykrywają 6 dniową ciąże jakoś nie wierzę. Ja robiłam testy 16dpo tak mniej więcej, bo ostawiam, że owu była 16.10.Po owu
Tak umówiłam się na 16 listopada 9:20 Będzie to 6 tydzień i 4 dzień ciąży.Ja miałam dwie poprzednie ciążę bezobjawowe. Moze teraz ogranizm chce dac mi w kość
Umowilas sie juz do lekarza?
Super to ja sie chyba umowie na 4 grudnia, chce miec piekny urodzinowy prezentTak umówiłam się na 16 listopada 9:20 Będzie to 6 tydzień i 4 dzień ciąży.