reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam dzisiaj dzień leniucha, nic mi się nie chce, ostatnio to w ogóle mam problemy z zasypianiem, za to rano mogłabym spać i spać i spać... Tylko budzik nie daje za wygraną... Dobrze, że chociaż czas przestawią w sobotę :)

No normalnie lata świetlne :o:-D
Haha. Wiem bardzo dobrze, jak długo to jest :D ale mam rozregulowane cykle, więc no. W tamtym miesiącu dostałam coś koło 33-34 dnia, więc wolę przeczekać, niż ogladac jedną kreskę. Wiec no. Jeszcze jestem za zdrowym rozsądkiem i poczekaniem chwile. Zobaczymy co z tego będzie za kilka dni [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dzisiaj dzień leniucha, nic mi się nie chce, ostatnio to w ogóle mam problemy z zasypianiem, za to rano mogłabym spać i spać i spać... Tylko budzik nie daje za wygraną... Dobrze, że chociaż czas przestawią w sobotę :)
Ja mam dzisiaj dzien mega leniucha ale to orzez grypkę. Tsmpka mi poki co spadla do normalnej ale jak tu przy grypce, zaraz moze znowu nagle wzrosnąć. Nic no musze to wylezec.

Dziewczyny myslicie ze jakas szansa w tym cyklu w ogole jest mimo choroby?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Haha. Wiem bardzo dobrze, jak długo to jest :D ale mam rozregulowane cykle, więc no. W tamtym miesiącu dostałam coś koło 33-34 dnia, więc wolę przeczekać, niż ogladac jedną kreskę. Wiec no. Jeszcze jestem za zdrowym rozsądkiem i poczekaniem chwile. Zobaczymy co z tego będzie za kilka dni [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest bardzo zdrowe podejście i tak szczerze mówiąc to na Twoim miejscu też bym ten tydzień poczekała :) także życzę wytrwałości, a jakby co to pamiętaj żeby się tu nam pochwalić ;)

reklama
Do góry