reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz co dla mojego też to bylo trudne. Nie przyznał się wprost Ale widziałam to po nim. Ale ku mojemu zaskoczeniu podszedl do sprawy naprawde profesjonalnie. Było ciężko bo mówił ze nie mógł się skupić. Ale dał rade[emoji5] wkoncu robił to dla nas...

No i u nas tez tak będzie :) a skoro chce po nowym roku to niech mu będzie, już mnie nie zbawia te 3 miesiące :)
A może się uda i nie będzie trzeba ;)

reklama
Wiem, wiadomo przecież, ze nie tak dosłownie. Ma nawet taka opcje, ze może to zrobić w domu byleby w przeciągu pol godziny dostarczył próbkę do laboratorium, a laboratorium jest 15 min na pieszo od domu także da radę :)
Tak to prawda. Można tylko pojemniczek musi być zawinięty w ręcznik.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Da chłopak radę chociaż i tak mam cicha nadzieje, ze uda nam się do nowego roku. Niby statystycznie w przeciągu roku 80% parom się udaje wiec mam nadzieje, ze będziemy w tych 80% ;)
A ja już mam taki plan, ze jak się uda to po porodzie jak tylko dostanę zielone światło od gina to od razu następne będziemy „machać” nie ma na co czekać, za stara jestem żeby czekać ;)

Chociaż przyznam się wam szczerze, że jak widzę sytuację polityczną na świecie to mnie trochę przeraża wydawać nowe życie na ten świat.

reklama
Do góry