reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja wycielam dynię z tego wszystkiego. Trochę paszcza za duza...

Załączniki

• 20171023_160056.jpg
    20171023_160056.jpg
    474,7 KB · Wyświetleń: 49
To czemu nie mozesz zajsc? Znasz przyczyne?

Mój gin twierdzi, ze u mnie nie widzi żadnych problemów wiec zanim zacznie się zagłębiać to żeby mąż się zbadał, idzie po nowym roku się badać, daliśmy sobie jeszcze chwile bo lekarz mówi, ze nieraz tak bywa. Niby obydwoje zdrowi i wszystko gitarka a ciąży ni widu ni słychu a potem jak się rozwiąże to pach pach jedno za drugim ;)

Rozumiem. My rok się staramy. Ale pierwsze co to kazał mnie i męża zbadać. Ja hormony maz nasienie. Niby też wszystko ok. Tylko u mnie to tsh.

Rozumiem. My rok się staramy. Ale pierwsze co to kazał mnie i męża zbadać. Ja hormony maz nasienie. Niby też wszystko ok. Tylko u mnie to tsh.

No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę ;)))

No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę ;)))
Przecież zawsze możesz wejść z nim i mu pomóc. Po za tym z reguły to są oddzielny pokoik także napewno nie w pokoju lekarza.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co dla mojego też to bylo trudne. Nie przyznał się wprost Ale widziałam to po nim. Ale ku mojemu zaskoczeniu podszedl do sprawy naprawde profesjonalnie. Było ciężko bo mówił ze nie mógł się skupić. Ale dał rade☺ wkoncu robił to dla nas...

reklama
Przecież zawsze możesz wejść z nim i mu pomóc. Po za tym z reguły to są oddzielny pokoik także napewno nie w pokoju lekarza.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiadomo przecież, ze nie tak dosłownie. Ma nawet taka opcje, ze może to zrobić w domu byleby w przeciągu pol godziny dostarczył próbkę do laboratorium, a laboratorium jest 15 min na pieszo od domu także da radę :)

Do góry