reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja zaczynam miec typowe dla siebie przedowulacyjne objawy i to na calego. I jelita szaleją i żołądek boli. Moze to dziwne objawy ale tak mam czasami w okolicach owu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Z jednej strony to dobrze, że masz sporo objawów bo przynajmniej wiesz, że tam wszystko działa jak się należy, tym bardziej jeśli te objawy się powtarzają, no chyba, że są bardzo uciążliwe...

Z jednej strony to dobrze, że masz sporo objawów bo przynajmniej wiesz, że tam wszystko działa jak się należy, tym bardziej jeśli te objawy się powtarzają, no chyba, że są bardzo uciążliwe...
No upierdliwe to jest ale przynajmniej wiem ze jak boli zoladek i jelita szaleja ZAWSZE w okolicach 11-15 dc tak ze jesli mnie takie objawy łapią juz teraz to owu będzie najpozniej w srode. No to wieczorem jak z pracy wroce to zadzialamy bo plodny sluz caly czas jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej ;) Widzę że kilka z nas będzie testować w okolicach weekendu i ja też ;) ale u mnie pewnie nic bo jak zwykle przed@ pojawiła się ochota na wysprzątanie całego domu chociaż chyba ciut wcześniej niż zawsze i od rana kłuje mnie coś w pachwinie także nie wiem

reklama
A czemu "wygląda na normalny"? Coś podejrzewasz bo trochę nie zrozumiałam :)
Zbyt krotkie menstruacje nie sa dobre i moga ( nie musza ) wskazywać na pewne choroby ale to tak ogolnie wiec spokojnie. W necie mozna wszystko znalezc. Powinnam nie czytac hahah
Moja wada. Lubie wszystko wiedziec

To moj 2 cykl po odstawieniu tabletek takze staram sie myslec pozytywnie. Ze po prostu musi sie to uregulowac. W 2 cyklu mierzylam temp. I robilam testy owu i wyszlo ze owulka mogla byc 18/19dc (bole owulacyjne) ...... Utrzymujaca sie temp wysoko i 25/26dc plamienie minimalne a 27dc juz okres takze zbyt krotko ....
No wiec zobaczymy w 3 cyklu. Bede brac magnez .plus wciaz folik z wit. Z grupy B . plus zdrowsze odzywianie z mnostwem warzyw zaczynajac od dzis. Juz nawet nie o plodnosc mi chodzi a o ogolne samopoczucie

Co do boli okoloowulacyjnych
Mam tak samo jak Elodia
Wzdety brzuch
KluciaOkropne
Gazy
Przez pare dni.. I rownie dobrze owulka mpze byz przed jak i po objawach

Ale myk jest w tym ze to tez nie jest tak za na 100% do owulacji doszlo i wielr dziewczyn z tymi objawami monitorowane nie mialy owulacji . wiem ze ciaza stqierdzi to na 100% jakby nie patrzec ale ja mimo wszystko bylam nastawiona ze jest :)
Pozatym przez te dolegliwosci zwykle znikala moja ochota na sex. Naturalna antykoncepcja ha

Pierwszy miesiac po odstawieniu ..to byla masakra... Bolesci caly miesiac
Ten drugi juz normalny

A teraz siedze i tak mnie kluja jajniki . caly brzuxh przeszywa ze oddychac nie moge czy tam ruszyc dramat. I co to kuzwa jest ehh

Ostatnia edycja:
Do góry