ginngerr7787
Fanka BB :)
A czemu "wygląda na normalny"? Coś podejrzewasz bo trochę nie zrozumiałamAsia powodzenia
Ciekawe jak to u mnie będzie . na razie okres trwa i wyglada na normalny. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu "wygląda na normalny"? Coś podejrzewasz bo trochę nie zrozumiałamAsia powodzenia
Ciekawe jak to u mnie będzie . na razie okres trwa i wyglada na normalny. Zobaczymy
Z jednej strony to dobrze, że masz sporo objawów bo przynajmniej wiesz, że tam wszystko działa jak się należy, tym bardziej jeśli te objawy się powtarzają, no chyba, że są bardzo uciążliwe...A ja zaczynam miec typowe dla siebie przedowulacyjne objawy i to na calego. I jelita szaleją i żołądek boli. Moze to dziwne objawy ale tak mam czasami w okolicach owu
No upierdliwe to jest ale przynajmniej wiem ze jak boli zoladek i jelita szaleja ZAWSZE w okolicach 11-15 dc tak ze jesli mnie takie objawy łapią juz teraz to owu będzie najpozniej w srode. No to wieczorem jak z pracy wroce to zadzialamy bo plodny sluz caly czas jest.Z jednej strony to dobrze, że masz sporo objawów bo przynajmniej wiesz, że tam wszystko działa jak się należy, tym bardziej jeśli te objawy się powtarzają, no chyba, że są bardzo uciążliwe...
Najlepiej tak z 14 dni chyba albo conajmniej 10Witajcie [emoji4]
Za jaki czas po owulce można testować?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra tak długo w życiu nie wytrzymam ewentualnie do niedzieli. To będzie akurat 10 dzień po owulacji.Najlepiej tak z 14 dni chyba albo conajmniej 10
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie nas ratuje! Odebrałam dzisiaj wyniki TSH spadła do 2.3A czemu "wygląda na normalny"? Coś podejrzewasz bo trochę nie zrozumiałam
Zbyt krotkie menstruacje nie sa dobre i moga ( nie musza ) wskazywać na pewne choroby ale to tak ogolnie wiec spokojnie. W necie mozna wszystko znalezc. Powinnam nie czytac hahahA czemu "wygląda na normalny"? Coś podejrzewasz bo trochę nie zrozumiałam