reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało :)

Tez to gdzieś czytałam, ale i tak se nieraz lubię zrobić świece a nóż się uda to wtedy będę mówić, ze to zasługa świecy ;)

Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało :)
no właśnie jedni mówią że trzeba leżeć inni ze nie... Tak głupio mi się lekarza spytać....

reklama
Do góry