Asia899
Zaciekawiona BB
Hahaha ja tez!Ja to nieraz nawet świece trzasne [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha ja tez!Ja to nieraz nawet świece trzasne [emoji23]
Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało
no właśnie jedni mówią że trzeba leżeć inni ze nie... Tak głupio mi się lekarza spytać....Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało
no właśnie jedni mówią że trzeba leżeć inni ze nie... Tak głupio mi się lekarza spytać....
No ja rok wygibasy robię i dupa.... do cyrku juz by mnie zatrudnili.Nie No tak zupełnie serio to myśle ze poleżeć 15 minut wypada a akrobacje to pewnie g***no dają
Leze i ogladam... pustak jakisOglądacie może Gesslerke bo ja ryczę ze śmiechu z tej właścicielki, co za pustak
Mój miał badane żołnierzyki i wszystko z nimi ok to ja za staraChociaż pewnie i leżenie nic nie daje, jak się jakiś dzielny, silny żołnierz trafi to dojdzie do celu choćby nie wiem co
Moj tez ma wszystko ok. Ja tez pokreconaMój miał badane żołnierzyki i wszystko z nimi ok to ja za stara