Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu bolało jak cholera. Pół forum się na wrzesniowki zleciało. Później na każdym wątku o sobie czytałam hahaha;pTo chyba jednak nie taki diabeł straszny skoro daje się radę nawet na forum coś tam skrobnąć podczas pewnie niepotrzebnie straszą
Jezu bolało jak cholera. Pół forum się na wrzesniowki zleciało. Później na każdym wątku o sobie czytałam hahaha;p
Dobrze że to było tylko 4 godz a nie jak z córką 24;p
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
To dziwne. Bo po pierwszym porodzie powiedziałam mężowi że więcej dzieci mu nie urodzę. Nigdy w życiu. Ale tak w sumie po ślubie jak Nadia miała 2 lata i 8 MSC i poprostu przyszło samo z siebie. Zachciało się poprostuI pomyśleć, ze nie mogę się tego doczekać [emoji23]
Daj trochę
To dziwne. Bo po pierwszym porodzie powiedziałam mężowi że więcej dzieci mu nie urodzę. Nigdy w życiu. Ale tak w sumie po ślubie jak Nadia miała 2 lata i 8 MSC i poprostu przyszło samo z siebie. Zachciało się poprostu
Haha no troche tych przeszkód jestKochana bardzo chętnie ale chyba nie przed północą bo najpierw muszę usunąć przeszkody:
Masakra [emoji20][emoji25]
Haha no troche tych przeszkód jest
Hej a my się już spotkalysmy chyba na styczniowkach 2011 ja rodziłam już 3 razy w styczniu 2011 w marcu 2012 i w styczniu 2017To dziwne. Bo po pierwszym porodzie powiedziałam mężowi że więcej dzieci mu nie urodzę. Nigdy w życiu. Ale tak w sumie po ślubie jak Nadia miała 2 lata i 8 MSC i poprostu przyszło samo z siebie. Zachciało się poprostu