reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To nie tarczyca.. mam ogromny problem z hiperprolaktynenia. Bardzo duzu.

ONAONAONA latwo Ci mowic. W ciazy i do momentu odstawienia nie mialam problemu z wagą. Dopiero po odstawieniu rok temu we wrzesniu w grudniu zaczelam miec spowrotem nawaly mleczne. Stalam i mleko samodo sikalo. To wcale nie jest takie proste jak Ci sie wydaje.
A to bierzesz na to leki tak? I co lekarze Ci mowia?

reklama
A ja dzis od dwóch miesiecy zobaczylam normalny sluz u siebie bo tak to niekonczaca sie wiecznosc @ albo plamienia brazowo-czerwone az mi sie japa cieszy:)Jutro ide po wyniki do ginekologa :)

A ja dziewczyny postanowiłam, że nie będę w pracy z nikim rozmawiać o dzieciach czy o ciąży. Tylko się tym niepotrzebnie nakręcam. Wystarczy mi pisanie z wami. Tutaj mi trochę lżej a jak widzę kpiące uśmiechy co niektorych jak mnie caly czas w pracy widzą, boli jeszcze bardziej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A to bierzesz na to leki tak? I co lekarze Ci mowia?

Tak, biore bromergon na zbicie prolaktyny. Lekarz moj wykluczyla wszystkie poważne diagnozy. Tarczyce, nerki, guza u przysadki mózgowej. Obecna diagnoza to silny stres, faktycznie zyje w ciągłym stresie. Mam dość, ciagle coś mam w głowie. Mam z listopadzie do niej podejść, to zobaczymy czy ten bromergon dziala bo to moga byc jeszcze torbiele w piersiach. A tak bardzo mnie bola teraz na 4dni przed @ze nie mogema sie dotknąć

reklama
A ja dziewczyny postanowiłam, że nie będę w pracy z nikim rozmawiać o dzieciach czy o ciąży. Tylko się tym niepotrzebnie nakręcam. Wystarczy mi pisanie z wami. Tutaj mi trochę lżej a jak widzę kpiące uśmiechy co niektorych jak mnie caly czas w pracy widzą, boli jeszcze bardziej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja ostatnio miałam taki głupi pomysł żeby szefowej powiedzieć, ze się staram żeby mogła się przygotować na to (bo obecnie nie ma mnie kto zastąpić w razie czego) ale na szczęście mi psiapsióła do łba przemówiła żebym nikomu nic nie mówiła. W ogóle za bardzo nie mam z kim o tym gadać bo nie chce ludziom przynudzać. Dlatego postanowiłam dołączyć do was i potruć wam te piękne tyłeczki ;)

Do góry