reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja tak siedzę i się zastanawiam dlaczego dla tych co chcą zajść w ciążę jest to tak bardzo trudne??? A dla tych co nie chcą puszcza się raz czy dwa i od razu ciąża... Jak to jest...???

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z ust mi to wyjęłaś. Nieraz nad tym się zastanawiałam. I czasami bywa tak ,że nie cieszą się z ciąży.

reklama
No niestety. I zauważyłam że wargi na dole nie są już sine. Tak że ten tego....moze fsktycznie biochemiczna to byla....ech...takoe to trudne wszystko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No niestety. I zauważyłam że wargi na dole nie są już sine. Tak że ten tego....moze fsktycznie biochemiczna to byla....ech...takoe to trudne wszystko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nie miałam czasu wcześniej tu zaglądnąć. Bardzo mi przykro, i pewnie każda z nas wie co czujesz. współczuję Ci z calego serca. Nie poddawaj poddawaj sie. Uda się wkoncu :-) przytulanki ode mnie

Nie miałam czasu wcześniej tu zaglądnąć. Bardzo mi przykro, i pewnie każda z nas wie co czujesz. współczuję Ci z calego serca. Nie poddawaj poddawaj sie. Uda się wkoncu :-) przytulanki ode mnie
Dzięki. Póki co dalej jestem na etapie że wszystko mi obojętne ale powoli to odpuszcza. Za to moja nerwica przybiera na sile bo okropnie mnie mdli i ciężko mi na żołądku. Niby normalnie jem ale żołądek taki jakiś obolały zupełnie bez powodu mam. Ehhh...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dzięki. Póki co dalej jestem na etapie że wszystko mi obojętne ale powoli to odpuszcza. Za to moja nerwica przybiera na sile bo okropnie mnie mdli i ciężko mi na żołądku. Niby normalnie jem ale żołądek taki jakiś obolały zupełnie bez powodu mam. Ehhh...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Trzymaj się kochana :*
co do żołądka, to pewnie wszystko nerwy tak jak mówisz..za duży to stres jest.
Sama gdy sie denerwuję to nic nie zjem.,żołądek tez mi nawala i na dodatek wszystko leci mi z rąk ;/

Proponuję abyś ten weekend odpoczęła od planowania ciąży. Może wybierzecie się gdzieś z córką, czy wszyscy razem. Po prostu odpocznij od tematu planowania ciąży na te dwa dni. A po @ idź do lekarza jak dziewczyny radziły, dowiedz się co i jak. A najlepiej gdybyś poszła akurat w płodne. Tylko żeby to wszystko zgrać czasowo z pracą, prawda. ?
Twoja lekarka wie,że masz fizyczną pracę? I moim zdaniem(już to mówiłam) jak ona każe czekać Ci rok, to nie czekaj tylko zasięgnij opinii innego lekarza, na prawdę warto. Przynajmniej będziesz miała poczucie,że wszystko jest na 100% ok.
dobrej nocy, bądź dobrej myśli ;)

Do góry