Edzia tak mi przykro ale kochana głowa do góry bedzie dobrze następnym razem sie udaHej dziewczyny bez tabletek się obędzie dostałam właśnie @ długi cykl za mną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edzia tak mi przykro ale kochana głowa do góry bedzie dobrze następnym razem sie udaHej dziewczyny bez tabletek się obędzie dostałam właśnie @ długi cykl za mną.
Konwalijka cieszę się, że Ci się udało Mam nadzieję, że mnie też się uda
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że mam niedoczynność tarczycy i stąd pewnie nasze dotychczasowe niepowodzenia... Poszłam wczoraj zrobić sobie badania, prywatnie żeby było szybciej i przed chwilą odebrałam wyniki, przynajmniej wiem co jest do naprawienia...
Pewnie swoją drogą to też dostałam bromergon jakieś dwa miesiące temu, chociaż moja prolaktyna niby była w normie jak ją badałam w marcu, a teraz po prawie tych dwóch miesiącach przyjmowania leku nagle wzrosła do 27 także nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, chociaż w marcu robiłam badania na samym początku cyklu a teraz znacznie później. No nic w poniedziałek mam wizytę u mojej ginki także zobaczymy co powie i co doradziŁoł, no to moze byc przyczyna. Teraz leczonko zastosowac i nie bac sie tylko.. no podczytuje rozne dziewczyny co sie boją
Bedzie dobrze, moge miec w Tobie kompankę w walce z hormonami!?