reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aniu też słyszałam, że łatwiej po odstawieniu anty ale zobaczymy. Ja biorę anty tak długo, że aż wstyd, bo już 12 lat co prawda z 2 czy 3 przerwami w między czasie ale jednak to kupa czasu, ale póki co się nie stresuje, zobaczymy jak będzie :) Franciszek bardzo ładne imię :) Zresztą Faustyna też :)
Powiem wam szczerze, że jakoś się stresuję ciąży i myśli, że mam być mamą, życie tak mi się potoczyło i pokomplikowało, że ciągle to odkładałam i teraz tak im jestem starsza tym bardziej się tego boje :sorry2: Ale może ten brak parcia na dziecko zaowocuje szybki zaciążeniem :p

reklama
@AniaS35 witaj i rozgosc sie:) powodzenia w staraniach i oby szybko sie udalo.
@Edzia24 probuj nie myslec o tym i w spokoju czekaj na wynik. Odrazu potem daj znac nam tu czy beta rosnie.
@Jotka_Szczotka dlatego nie bardzo chce tego Maxa bo boje sie ze potem dzieci by sie smialy. Syn bedzie musial myslec nad innym imieniem choc pewnie nie bedzie zadowolony. Co imionek jeszcze to wlasnie mi sie bardzo podobaja stare imiona i napewno dzieci me beda jakos tak sie nazywac:p

@AniaS35 witaj i rozgosc sie:) powodzenia w staraniach i oby szybko sie udalo.
@Edzia24 probuj nie myslec o tym i w spokoju czekaj na wynik. Odrazu potem daj znac nam tu czy beta rosnie.
@Jotka_Szczotka dlatego nie bardzo chce tego Maxa bo boje sie ze potem dzieci by sie smialy. Syn bedzie musial myslec nad innym imieniem choc pewnie nie bedzie zadowolony. Co imionek jeszcze to wlasnie mi sie bardzo podobaja stare imiona i napewno dzieci me beda jakos tak sie nazywac:p

Ciężko jest nie myśleć ale staram się akurat na szydełku serwetkę robie[emoji4]

Co do imion dla dzieci to mi też podobają się takie raczej stare typu Danusia, Basia, Zosia, Jaś czy Franciszek także zapewne dla dzidziusia wybierzemy coś z tego, Wanda też jest bardzo ładne, jestem zdecydowaną zwolenniczką imion tradycyjnych

A bliźniaki to byłaby super sprawa, wprawdzie w mojej rodzinie bliźniaki były bo moja babcia miała siostrę bliźniaczkę ale nikomu później nie udało się już tego powtórzyć także raczej się nie nastawiam, fajnie byłoby w końcu zajść w tą ciążę chociaż z jednym ;)

reklama
Witaj Ania:)

Sama sie zaraz nie polapie kto gdzie jak heheh

Ola nie masz dzieci zrozumialam. Nie masz i nie wiesz jak to jest a juz sie martwisz hehe
Bede Cie wspierac i wymieniac same superlatywy z bycia mama hehehe

Ja bralam 5 miesiecy diannete na tradzik na plecach ktory w ostatnim roku sie bardzo nasilil wrrr. Pierwszy cykl nie zaciazony i wstyd sienprzyznac... Wczoraj o tym poczytalam dopiero tak doglebnie! włosy mi deba stanely ale mam nadzieje ze ju nie mam tego swinstwa wnsobie...malo mam tkanki tluszczowej haha

Mam amelie;)
Tez lubie tradycyjne imiona ale nie zamierzam cofac sie tak bardzo w tyl co do imion;)

Do góry