reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka hejkaa:)))
@ wybudzila mnie dzis przed budzikiem taka obfita..juz zapomniałam jak to jest heee
Elodia ja Olie 4.0 uzuwam a końcówki rozjasniam:)

Zaczarowana zajdziemy zobaczysz!
U mnie sa 2 dziewczyny w rodzinie..10 lat juz sie chyba staraja..nikt od dawna nie porusza przy nich tematu dzieci bo wiadomo ze to przecież cholernie boli:( ale nie wszyscy maja wycZucie

Starajac sie o core w 2009 polowa z mojego forum zaszla w 1 cyklu W tym i ja wiec zaklinam październik na plodny heee

Elegancja Francja a.miałas jakieś oznaki niedoboru progesteronu???

Wow to nie tylko ze mnie leje sie wiadrami. Eh.

reklama
Jotka hejkaa:)))

U mnie sa 2 dziewczyny w rodzinie..10 lat juz sie chyba staraja..nikt od dawna nie porusza przy nich tematu dzieci bo wiadomo ze to przecież cholernie boli:( ale nie wszyscy maja wycZucie

Starajac sie o core w 2009 polowa z mojego forum zaszla w 1 cyklu W tym i ja wiec zaklinam październik na plodny heee

U mnie w pracy jedna dziewczyna ma takie wyczucie, że co chwilę mi mówi że na pewno nam się nie uda a jeśli nie uda to będzie to z mojej winy.

Oby pazdziernik byl dla nas plodny. Ja się w pazdzierniku 2007 dowiedzialam ze miesiac wcześniej córkę zmajstrowaliśmy he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@jotkaszczotka;) to ja też tak dostałam @ i testować będę jakoś 20 bo tak mi wypada kolejna@;) ja wczoraj skończyłam właśnie miesiączkę;)

@zaczarowanaKicia- faktycznie niektórzy nie potrafią się w język dziabnac:/ ale nie smutaj napewno się uda i tobie;* trzymam kciuki;)

@Kasienka3b matko o tej porze grzyby? Ja byłam wczoraj z m trochę pochodzić po lesie i parę kozaków pozbieraliśmy ale las przetrzepany strasznie. Uwielbiam chodzić u zbierać [emoji14]

Witam się i ja;0 porannie. Wstałam dość wcześnie bo małż jechał na bazę do pracy. Pomagałam mu dopasować torbę bo chyba rusza na Częstochowę do pracy;( mam nadzieję że do płodnych wróci;(

Ja piję kawkę i zaraz budzę dzieciaki;) na 9 mam klientkę

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jedziemy razem=)

Hello:) Syn oddelegowany do przedszkola wiec mama moze w spokoju wypic kawe i zjesc sniadanie:p Potem nieszczesne prasowanie i gotowanie obiadku.

@ookatkaoo1993 tak pozno zaprawialam bo po 1 nieumiem ostatnio spac w nocy(w nocy zasnelam dopiero po 3) a po 2 maz caly koszyk i cale wiadro przyniosl grzybow. Zamrozonych mam chyba z 10 woreczkow a z 40 sloikow juz zamarynowanych. Ja osobiscie grzybow nie lubie zbierac bo przerazaja mnie pajaki i robaki w lesie ale oczywiscie moge jesc:D A to Twoj maz w tygodniu po za domem i ino na weekendy wraca?

@elegancjafrancjaaa witaj;) Zycze szybkiego pozytywnego testu i ciazy. Ja tez staram sie o 2;)

U mnie w pracy jedna dziewczyna ma takie wyczucie, że co chwilę mi mówi że na pewno nam się nie uda a jeśli nie uda to będzie to z mojej winy.

Oby pazdziernik byl dla nas plodny. Ja się w pazdzierniku 2007 dowiedzialam ze miesiac wcześniej córkę zmajstrowaliśmy he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia no to oby to szczęście teraz dopisalo!!!
Z M mamy zamiar sie fajnie bawic:p
A co do tej twojej znajomej.to juz nawet nie brak wyczucia a zwykle chamstwo..trzymaj sie Z dala od takich dwulicowcow brrr
Ja postawiłam na wartosc i dobrze mi z tym:))))

Zaczarowana robiłaś bete??

reklama
Do góry